Cât costă cea mai ieftină Dacia Duster din Germania. Anunț găsit pe Mobile.de

Autor: Marius Vișan 23 aug. 2021 Știri auto

Dacia Duster este iubită în întreaga Europă. Arată bine, este încăpătoare, accesibilă ca preț și, mai presus de toate, este SUV.

Cum românul iubește SUV-urile, în special pe cele la mâna a două pentru că sunt ieftine, Duster este pe lista scurtă când vine vorba de achiziția unei mașini. Cu toate acestea, cei care gândesc să cumpere un Duster rulat trebuie să aibă în vedere că suma nu poate scădea sub o anumită limită.

O Dacia Duster decentă, sub 3.000 de euro, este aproape practic imposibil de găsit. Deși pe site-ul Mobile.de există oferte ce pornesc și de la 1.200 de euro, ele nu merită luate în considerare.

Dacia Duster 1.6 – rulaj 95.000 km – 1.200 EURO

Ca să vă faceți o idee despre cât de jos se poate ajunge am găsit un anunț de vânzare pentru un Duster care nu are nici 100.000 de km și se vinde cu 1.200 de euro.

Mașina este extrem de ”șifonată” și poate fi cumpărată din Germania. Exteriorul ei este în mare parte distrus, iar la interior există urme vizibile de distrugeri. Mașina a fost fabricată în anul 2011, are motor pe benzină, transmisie manuală și tracțiune integrală.

Suntem sceptici că mașina mai poate fi reparată. Cel multe ea poate fi folosită pentru anumite piese de sub capotă. Roțile de pe partea dreaptă au fost grav avariate, mașina aflându-se practic pe ”butuci”, cum se spune în popor.

Intră în GALERIA FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide