Care este cea mai ieftină Dacia Logan scoasă la vânzare pe autovit.ro în timpul epidemiei de coronavirus

Autor: ProMotor 31 mart. 2020 Știri auto

Mai cumpără cineva mașini acum, în plină pandemie de coronavirus? Cei care își pun autoturismele la vânzare pe site-urile de specialitate speră că da! Dar care este cea mai ieftină Dacia Logan scoasă la vânzare pe autovit.ro în această perioadă?

GALERIE FOTO

Cea mai ieftină Dacia Logan de vânzare acum pe autovit.ro costă doar 800 de euro. Ce primești pentru această sumă? Un autoturism din 2007, care a rulat 250.000 de kilometri.

Ce dotări are cea mai ieftină Dacia Logan de pe autovit.ro?

Mașina pare să fie în stare bună, deși a rulat destul de mult. Vânzătorul, aflat în Timișoara, trece pe lista de dotări airbag-uri frontale, închidere centralizată, computer de bord, servodirecție, geamuri electrice față și aer condiționat manual.

Modelul este pus în mișcare de un motor 1.4 MPi, cuplat la o transmisie manuală.

Vânzătorul susține că prețul este negociabil, așa că sunt șanse să o cumperi și mai ieftin.

Ce alte opțiuni există?

La această oră, pe site-ul specializat în vânzări auto sunt la vânzare și alte astfel de mașini cu prețuri sub 1000 de euro. Un Logan cu același an de fabricație, cu 167.000 de kilometri la bord și motor diesel poate fi achiziționat cu 900 de euro.

La același preț, cei interesați pot încerca un Logan diesel din 2006 care a parcurs deja 300.000 de kilometri. Ca să-l vândă ușor, proprietarul îi enumără calitățile: are ITP valabil și consum de doar 5,5 l/100 km în oraș!

Cu un preț psihologic de 899 de euro, se vinde un Logan din 2005 cu 258.000 de kilometri. Vânzătorul spune că modelul este “inpecabil”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide