Cât te costă să-ți iei o Dacia Logan nouă prin Programul Rabla?

Autor: ProMotor acum 1 an Știri

Programul Rabla 2020 a demarat săptămâna aceasta, iar clienții au de unde alege. Cel mai accesibil model este, așa cum era de așteptat, Dacia Logan. Dar cât costă un Logan nou-nouț prin Programul Rabla?

GALERIE FOTO

Dacia propune ca versiune entry level Logan Serie Limitată Plus, cu preț de pornire de 8.310 euro. Cu prima de casare, mașina poate fi achiziționată cu 6.950 de euro.

Ce primești în mai puțin de 7.000 de euro?

Cei care vor să-și ia mașină nouă cu mai puțin de 7.000 de euro prin Programul Rabla vor primi Logan Serie Limitată Plus în versiune SCe 73, cu motor de 0,9 litri pe benzină, care dezvoltă 73 de cai putere și un cuplu de 95 Nm. Propulsorul este cuplat la o transmisie manuală cu cinci rapoarte.

Mașina nu vine cu performanțe dinamice impresionante. Poate atinge o viteză maximă de 158 km/h și ajunge de la 0 la 100 km/h într-un timp care unora li se poate părea o veșnicie: 15 secunde. Dar Dacia îi trece în cont un consum mixt de 4,9 litri/100 km, un aspect care i-ar putea consola pe viitorii proprietari.

Cea mai accesibilă Dacia poartă nuanța Blanc Glacier. Cine vrea o altă vopsea exterioară, plătește în plus 310 euro.

De ce se vinde Dacia Logan atât de bine, deși multă lume zice că-i o „rablă”?

Pe lista de dotări apar luminile de zi cu tehnologie LED, închidere centralizată, funcție start&stop, geamuri electrice față, roată de rezervă de dimensiuni normale și altele.

Pentru a rezerva o mașină, Dacia propune un avans de 500 de euro. Poți face acest prim pas și pe internet.

Cum te înscrii în Programul Rabla?

Cei care sunt interesați de obținerea tichetului în valoare de 6.500 de lei trebuie să urmeze următorii pași pentru a beneficia de prima de la stat:

  • să obțină de la un dealer auto cererea de înscriere în program, document cu valabilitate de până la 120 de zile;
  • să caseze o mașină cu o vechime depeste 8 ani în decurs de 30 de zile de la obținerea cererii;
  • să încheie formalitățile necesare achiziției mașinii noi fără a depăși termenul de 120 de zile

Sursa foto: Dacia


Comentarii
Inchide