Cum arată, de fapt, cea mai ieftină Dacia Logan prin Programul Rabla? Are bare din plastic și o singură culoare disponibilă

Autor: Elena Luchian 04 iul. 2021 Știri auto

Dacia a anunțat un preț imbatabil pentru Logan prin Programul Rabla. Nu există niciun model mai accesibil pe piață, la această oră. Dar cum arată, de fapt, cea mai ieftină Dacia Logan?

GALERIE FOTO

Echipa Promotor a avut la test Dacia Logan de top, cu motorul de 1.0 litru cu 90 de cai putere, transmisie automată CVT și echiparea de top Comfort. Sedanul argintiu de test a primit complimente în trafic. Dar era vorba despre cel mai scump Logan disponibil, la această oră în România. Cum arată, de fapt, cel mai ieftin?

Cea mai ieftină Dacia Logan care poate fi achiziționată prin Programul Rabla este cea în versiune SCe 65, cu 65 de cai putere și 95 Nm. Motorul expediază resursele către puntea față prin intermediul unei transmisii manuale cu cinci rapoarte. Modelul este oferit, în acea mai accesibilă versiune a sa, cu echiparea Access. Acest Logan poate fi comandat cu o singură nuanță exterioară. Este vorba despre Blanc Glacier. Sedanul vine cu bare față și spate din plastic negru.

“Vom oferi în continuare o versiune de bază cu un preț de bază. Va avea bare negre din plastic. Dar tot va fi o versiune sigură!”, explica, în toamna anului trecut, Michel Benoussan, directorul de program pentru noile generații Logan, Sandero, Stepway.

Și mânerele portierelor sunt negre. Clienții primesc mânere în culoarea caroseriei dacă bifează echiparea Comfort. Jantele de oțel de 15 inci, cu design Argeș, intră în această echipare.

La bord apare un suport de telefon mobil, cu mufă USB în imediata apropiere a sa. Telefonul se transformă astfel într-un ecran al mașinii.

Cât costă cea mai ieftină Dacia Logan prin Programul Rabla?

În mod normal, Dacia Logan SCe 65 cu echipare Access pornește de la 8.700 de euro. Este un preț cu 300 de euro mai mare acum decât cel anunțat de Dacia în toamna anului trecut (8.400 de euro).

Prin Programul Rabla însă, cea mai ieftină Dacia Logan ajunge la numai 6.990 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide