Cum arată cea mai ieftină Dacia Logan din România! E mai ieftină şi decât o cutie de viteze, pe OLX

Autor: ProMotor 08 iun. 2020 Știri auto

Cea mai ieftină Dacia Logan din România costă mai puțin decât o cutie de viteze pe OLX. Cum arată și cât costă sedanul românesc? Banii pe care i-ai dat pe el nu-ți ajung nici pentru un weekend în doi la Mamaia!

GALERIE FOTO

O Dacia Logan din 2005 este cea mai ieftină din România. Costă doar 2.900 de lei, iar prețul este negociabil, astfel că mașina poate fi achiziționată cu o sumă mai mică decât cea cu care se vinde o cutie bună de Logan. Sedanul românesc a ieșit pe porțile uzinei de la Mioveni în 2005.

Dacia Logan de vânzare are motor 1.4 Mpi și a rulat 145.000 de kilometri.

Ce primești în acești bani alături de cea mai ieftină Dacia Logan?

Cel interesat dă 2.900 de lei pe mașină, dar trebuie să fie pregătit de investiții. Autovehiculul are nevoie de reparații la caroseria de culoare verde, pentru că aceasta a fost atacată de rugină în cei 15 ani de viață. Se pot observa câteva urme de rugină, dar și pete de chit și zgârieturi superficiale în cele patru fotografii publicate pe OLX de către vânzătorul din Turda, județul Cluj.

Viitorul proprietar va trebui să o ia pe platformă până la cea mai apropiată stație ITP, pentru că Dacia Logan nu are Inspecția tehnică periodică valabilă și deci, nici drept de circulație pe drumurile publice.

Merită să cumperi cea mai ieftină Dacia Logan din România?

Mașina estimată de proprietar la 2.900 de lei, preț negociabil, poate ajunge să fie de fapt, mai ieftină decât o cutie de viteze de Logan. Tot pe OLX, un proprietar vinde o transmisie de la un Logan 1.5 dCi dezmembrat cu 592 de euro. Astfel că devine mult mai rentabil să cumperi mașina cu totul și să oferi, la rândul tău, piese celor interesați, atunci când alegi să dezmembrezi vehiculul, decât să cumperi doar o transmisie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide