Cât costă și cum arată cea mai ieftină mașină Tesla de pe olx.ro. Este plină de „zgârieturi” care nu ies la polish – FOTO

Autor: ProMotor 24 dec. 2020 Știri auto

Pasionații de tehnologie auto americană care nu mai au răbdare ca Tesla să-și deschidă showroom în România pot apela la piața de mașini rulate. Prețurile sunt mult mai mici pe site-urile de comerț auto, însă nici pretențiile nu ar trebui să fie prea mari.

Cea mai ieftină Tesla care se vinde în acest moment pe olx.ro costă 27.900 de euro. Este vorba de un exemplar Tesla Model S fabricat în anul 2013 care a ajuns la un rulaj de 185.000 de km.

„Mașina este în stare perfecta de functionare!”, menționează proprietarul, însă din imaginile postate în anunț vedem că mașina are câteva zgârieturi. Una dintre cele mai urâte să află chiar pe capota din față, aceasta fiind acoperită de o hârtie lipită cu scoci.

Intră în Galeria Foto

„Încărcare gratuită în rețeaua Tesla, internet nelimitat! Model S 85. Import Belgia” sunt doar câteva informațiile pe care le oferă proprietarul despre această mașină.

Informații generale despre Tesla Model S 85

Tesla Model S 85 este o versiune RWD (tracțiune spate) care are o bateria de 85 kWh.
A fost produsă începând din iunie 2012. Acesta atinge 0-100 km / h în 5,6 secunde și o viteză maximă de 230 km / h. Este propulsat de un motor cu inducție de curent alternativ poziționat în spate, cu o putere de 278kW (377 CP), oferind un cuplu de 441 Nm. Autonomia oficială măsurată în ciclul NEDC este de 502 km.

Deocamdată nu există stații de încărcare Tesla în România

Tesla Supercharger este reţeaua de încărcare rapidă care oferă energie electrică gratis proprietarilor de modele Tesla. Totodată, reţeaua Supercharger poate oferi o autonomie de aproximativ 270 km după o încărcare de 30 de minute, ceea ce uşurează viaţa proprietarilor de vehicule electrice Tesla.

Momentan, reţeaua Supercharger este prezentă pe Bătrânul Continent doar în partea vestică. Dar lucrurile se vor schimba, fiindcă americanii plănuiesc să-şi mărească reţeaua, iar zvonurile spun că ar trebui să există nu mai puţin de trei staţii Supercharger pe teritoriul României.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autovit.ro



Comentarii
Inchide