Cea mai puternică Skoda Superb din România are peste 600 de cai putere. Cum arată mașina?

Autor: ProMotor 27 apr. 2020 Știri auto

Cea mai puternică Skoda Superb din România are peste 600 de cai putere. Este vorba despre o versiune Combi, care a ajuns la un atelier specializat în tuning de lângă București.

GALERIE FOTO

Nu demult, break-ul cu motor 2.0 TSI era o mașină de familie de încredere, cu 280 de cai putere, dezvoltați de motorul 2.0 TSI al Grupului Volkswagen, cuplat la o transmisie automată DSG cu șapte trepte și la un sistem de tracțiune integrală. Apoi a ajuns pe mâinile specialiștilor în tuning. Ce a ieșit din mâinile lor?

Cei de la atelierul de tuning garantează performanțe superioare la mașina personală, dar oferă și aplicații de competiție. Cea mai puternică Skoda Superb din România nu își trădează secretul de sub capotă atunci când o privești. Arată ca orice altă Skoda Superb din 2018. Dar când pornește motorul, coloanal sonoră îți amintește de sporturile cu motor.

Specialiștii au operat o serie amplă de modificări, pe care o puteți găsi pe pagina de Facebook a atelierului de tuning, pentru ca mașina de familie să devină o adevărată bestie. Valoarea intermediară a puterii maxime este de 611 cai putere, iar cuplul maxim a ajuns la 667 Nm. Acul turometrului va putea atinge 8000 rpm. Urmează și un upgrade la sistemul de alimentare.

Și pentru a putea opri la timp, Skoda Superb a primit și frâne de Audi RS6 pe față și pe spate.

https://www.facebook.com/silviu.ghita.motorsport/videos/665757673996328/

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide