Cea mai scumpă Dacia second hand din România are aproape 40 de ani și costă peste 18.000 de euro!

Autor: ProMotor 16 apr. 2020 Știri auto

Cea mai scumpă Dacia second hand din România are aproape 40 de ani și costă 18.500 de euro. Da, ați citit bine. Este vorba despre o Dacia 1300… “pentru cunoscători”. Modelul îi aparține unui colecționar pasionat.

GALERIE FOTO

Modelul listat pe autovit.ro și remarcat de floteauto.ro este unul special. Mașina are motor 1.3 cu 54 de cai putere și este, cum era de așteptat, non-Euro. Pe lista de dotări, vânzătorul a trecut doar radioul și proiectoarele de ceață, dar câteva rânduri mai jos, acesta menționează că este echipată “cu toate accesoriile posibile din acei ani pe gama Renault 12”.

Dar descrierea  de pe autovit.ro este foarte convingătoare: “Doar introducerea numărului de înmatriculare pe Google vă va spune totul despre mașină.” La un search pe Google, primul rezultat este impresionant: proiectul de restaurare a fost redat pas cu pas pe o pagină de Facebook.

Se vinde un BMW Seria 7 cu nici 3.000 de euro pe autovit.ro, iar prețul e negociabil! De ce este atât de ieftin?

Mai mult, proprietarul este celebru pentru dragostea sa pentru Dacia 1300. Aproape 50 de astfel de mașini au ajuns în garajul lui Dănuț Crainiciuc după Revoluție.

Pentru că mașina cu 75.000 de kilometri la bord și disponibilă pentru 18.500 de euro este deja înscrisă ca vehicul istoric, viitorul proprietar nu va fi nevoit să-și bată capul cu impozitul sau taxe de poluare. Vânzătorul, care acceptă orice expertiză, garantează că modelul poate participa la “orice concurs de eleganță”. Acesta spune că este dispus și să facă un schimb, dacă i se oferă o mașină clasică sau modernă pe gustul său.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit.ro



Comentarii
Inchide