Cea mai sigură mașină de familie se vinde la BT Leasing. Volvo XC60 Inscription oferă dotări și siguranță la un preț atractiv

Autor: Ionuț Vîlciu 11 feb. 2023 Știri auto

Un Volvo XC60 bine echipat este listat la vânzare de o bancă din România. SUV-ul suedez se numără printre cele mai sigure mașini de pe piață.

Nu există dubiu legat de faptul că SUV-urile domină piața. Acest format a ajuns foarte popular datorită spațiului și practicabilității de care aceste modele dau dovadă. De asemenea, și siguranța joacă un rol foarte important atunci când oamenii vor să își achiziționeze o mașiă nouă, iar Volvo XC60 este una dintre cele mai sigure mașini de pe piață.

Cu cinci stele obținute la testele de siguranță Euro NCAP și o suită întreagă de sisteme de asistență, SUV-ul suedez este alegerea ideală pentru cei ce caută un automobil sigur, de familie, premium.

Volvo XC60 este un SUV ideal pentru familie

Exemplarul listat la vânzare de BT Leasing este fabricat în 2018 și are 194.683 de kilometri parcurși. Prețul cerut pentru acest Volvo XC60 recuperat este de 27.251 de euro cu TVA inclus. Un Volvo XC60 nou-nouț, în echiparea de bază, are un preț de început de 53.490 de euro.

Mașina este o echipare de top Inscription și are sub capotă motorul de 2,0 litri, pe motorină, care dezvoltă 190 CP și 400 Nm cuplu. Motorul este conectat la o cutie de viteze automată cu opt rapoarte, iar mașina este echipată și cu tracțiune integrală.

La exterior, acest XC60 vine dotat cu faruri full LED, jante din aliaj finisate în două tonuri și multe ornamente cromate, fiind o echipare Inscription. Are și câteva defecte, care constau în două capace lipsă și o literă desprinsă din emblema de pe hayon-ul portbagajului.

Interiorul este tapițat cu piele neagră și are ornamente din aluminiu. Scaunele au reglaje electrice și sunt încălzite, inclusiv bancheta spate este încălzită. Mașina dispune de două ecrane digitale, unul pentru tabloul de bord, celălalt pentru sistemul de infotainment. Acesta din urmă măsoară 9 inch și oferă navigație, conectivitate cu telefonul și afișează camera de marșarier. Printre alte dotări se numără și senzorii de parcare față/spate, pilot automat sau hayon-ul cu acționare electrică.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide