Cea mai tare Skoda Enyaq a ajuns în România. Cât costă și ce sumă primești prin Rabla Plus?

Autor: Elena Luchian 24 aug. 2021 Știri auto

Cea mai are Skoda Enyaq a ajuns în România. Primești bani de la stat ca să o cumperi. Care este prețul final al SUV-ului electric?

GALERIE FOTO

Skoda Enyaq iV 80X. Este denumirea SUV-ului cu două motoare electrice, câte unul pe fiecare dintre punți. Acestea dezvoltă împreună 265 de cai putere și un cuplu maxim de 425 de Newtoni metru, asigurându-i acestei versiuni tracțiune integrală. Cu aceste cifre în contul său, cel mai tare Enyaq accelerează de la 0 la 100 km/h în 6,9 secunde. Viteza sa maximă este limitată electronic la 160 km/h.

Energia este stocată într-o baterie cu o capacitate de 77 kWh. Cu un plin de baterie, mașina electrică poate parcurge până la 496 kilometri.

Vârful de gamă a ajuns și în România. Clienții îl pot comanda cu un preț de pornire de 48.360 de euro, TVA inclus.

Echiparea standard include jante din aliaj de 19 inci. La bord se regăsesc instrumentarul Digital Cockpit și un ecran tactil de 13 inci. Mașina vine cu senzori de parcare în față și în spate. O cameră video pentru marșarier simplifică manevrele în spații înguste.

Cea mai tare Skoda Enyaq poate fi comandată și prin Programul Rabla Plus

Cea mai tare Skoda Enyaq, iV 80X, poate fi comandată prin intermediul Programului Rabla Plus. Astfel, subvenția de la stat scade automat valoarea ecotichetului din prețul de listă. 45.000 de lei, echivalentul a aproximativ 9.130 de euro, este valoarea acestuia.

Cei care doresc o Skoda Enyaq iV 80X cu două motoare electrice o pot lua acasă cu 39.230 de euro.

În schimb, pentru clienții care vor să plătească mai puțin, Skoda propune fie Enyaq 60, fie Enayq 80. Ambele au tracțiune spate. Versiunea entry-level are un preț de pornire de 39.475 de euro, sumă din care se scade valoarea ecotichetului acordat de stat prin Programul Rabla Plus. Mașina ajunge astfel la 30.345 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide