Cea mai tunată Lada Niva. Cu astfel de modificări modelul rusesc este de nerecunoscut – VIDEO

Autor: Marius Vișan 21 ian. 2020 Știri auto

Lumea mașinilor tunate nu ar fi la fel fără „operele” rusești, iar nimic nu se compară cu această Lada Niva.

Lada Niva este probabil ultima mașină rusească potrivită pentru un astfel de „tratament”. Și nu vorbim despre un kit obișnuit cu suspensie hidraulică și roți strălucitoare. Nu, această Lada Niva are cea mai mică gardă la sol din lume, așa cum îl descriu cu mândrie producătorii săi.

GALERIE FOTO

Iling Show este un canal YouTube care personalizează mașini abandonate, iar pentru cel mai recent proiect al lor au ales un off-roader precum Niva. După cum puteți vedea în videoclip, au transformat modelul în lowrider, practic fără gardă la sol.

O mare parte din mașină a trebuit să fie tăiată, iar roțile au fost împinse în sus în coroserie, așa că roțile din spate au ajuns practic în locul banchetei. În ceea ce privește roțile din față, acum străpung capota, la fel și motorul.

Alte modificări evidente includ îndepărtarea tuturor ferestrelor (inclusiv parbrizul) și mutarea evacuărilor pe lateral.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide