Cea mai urâta mașină din 2020 este de vânzare – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 30 dec. 2020 Știri auto

Dacă ar trebui să ilustrăm anul 2020 într-o mașină uzată, acest Maserati Quattroporte a fi prima opțiune. În urmă cu un deceniu, Maserati Quattroporte era una dintre cele mai exotice și mai scumpe mașini de pe piață, însă cu trecerea timpului lucrurile s-au mai schimbat.

Acest Quattroporte este în prezent disponibil pentru vânzarea pe site-ul Northern Kentucky Auto Sales la un preț de doar 12.995 de dolari.

Poate că cel mai izbitor detaliu al acestei Maserati este vopseaua portocalie. Apoi ar fi jantele de 26 de inci care sunt absolut înfricoșătoare. Acestea au o parte cromată și secțiuni vopsite în portocaliu, la fel ca exteriorul caroseriei. În mod clar, proprietarul nu s-a preocupat de ele în momentul când a parcat mașina, deoarece toate cele patru au fost zgâriate.

Din păcate, anunțul nu menționează istoricul mecanic al vehiculului, acesta este foarte important la achiziția unei mașini la mâna a doua. Ceea ce știm este că mașina a fost condusă aproximativ 108.152 km, a fost fabricată în anul 2008, are un motor V8 de 4,2 litri, pe benzină, cutie de viteze automată în 6 trepte și tracțiune spate.

Chiar dacă este vorba de un Maserati trebuie să recunoaștem că mașina din imagini arată foarte, foarte rău. Culoarea și acele roți uriașe o dezavantajează foarte mult. Nu mai are acel aer de limuzină pe care în emană în general un Maserati.

Galerie Foto

Sursă: carscoops.com

Despre modelul Maserati Quattroporte

Maserati Quattroporte este mașina oficială a președinților Italiei. Maserati este un brand recunoscut pentru mașinile sale elegante. Modelele Quattroporte au fost recunoscute drept mașinile oficiale ale președinților Italiei. Actualul Quattroporte construit pentru președintele italian a fost special modificat pentru a se alinia celor mai înalte standarde de siguranță pentru mașini proiectate pentru uz instituțional specific. Motorul din dotare este faimosul V8 bi-turbo care dezvoltă 530 cp și cuplu maxim de 650 Nm.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: carscoops.com



Comentarii
Inchide