Cehii anunță facelift-ul pentru Skoda Octavia. Când va fi lansată actualizarea? – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 03 ian. 2024 Știri auto
Cehii anunță facelift-ul pentru Skoda Octavia. Când va fi lansată actualizarea? – VIDEO

Skoda Octavia urmează să primească un facelift, iar producătorul confirmă acest lucru cu un nou videoclip oficial. Versiunea actualizată a popularului model compact urmează să fie lansată în curând.

Cea de-a patra generație a modelului ceh compact urmează să primească un facelift, după aproximativ 4 ani de la lansarea oficială ce a avut loc în 2019. Producătorul a făcut anunțul oficial printr-un scurt video în care Skoda Octavia facelift apare sub o prelată.

Deocamdată putem zări doar farurile noi de sub husa ce acoperă mașina, care acum au o semnătură luminoasă nouă. Aceasta se extinde mai mult către bara de protecția, dând impresia că mașina are doi colți. În plus, observăm că sigla montată pe capota motorului este iluminată.

Când va fi lansată actualizarea pentru Skoda Octavia?

Noua Skoda Octavia facelift va fi lansată oficial în februarie, dar producătorul ceh nu a dezvăluit data exactă a prezentării. Dat fiind faptul că în luna februarie vom vedea facelift-ul pentru Skoda Octavia, acest lucru ne duce cu gândul la veștile date de Volkswagen. Compania a anunțat oficial că Golf 8 facelift urmează să fie prezentat în 2024 și ar avea sens ca modelul german să fie prezentat înaintea actualizării pentru Skoda Octavia.

Rămâne doar să așteptăm și să aflăm cum se vor desfășura cele două lansări. Deocamdată, niciunul dintre cei doi producători nu au furnizat date tehnice pentru actualizările respectivelor modele, însă ne putem aștepta la o gamă actualizată de motorizări pentru ambele, dat fiind faptul că folosesc aceeași platformă tehnică.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Skoda


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide