Volkswagen a publicat prima imagine oficială cu Golf 8 Facelift

Autor: Ionuț Vîlciu 22 dec. 2023 Știri auto
Volkswagen a publicat prima imagine oficială cu Golf 8 Facelift

Volkswagen ne oferă prima imagine oficială cu facelift-ul celei de-a opta generație Golf. Mașina va fi lansată în 2024.

Volkswagen a publicat prima imagine oficială cu actualizarea celei de-a opta generație Golf. Din primul teaser putem observa că noul model va beneficia de o emblemă frontală iluminată.

Într-un videoclip oficial care evidențiază cele mai importante evenimente pentru Volkswagen din 2023, CEO-ul Thomas Schäfer a privit înapoi la lansările importante de produse. Lista de vehicule noi includea următoarea generație Tiguan și Passat, împreună cu ID.7 și facelift-ul pentru ID.3. La sfârșitul videoclipului, șeful companiei a anunțat că modelul Golf facelift va fi lansat la un moment dat în 2024.

Actualizarea pentru Volkswagen Golf a fost confirmată. Va fi lansată în 2024

Judecând după șinele montate pe plafonul mașinii, mașina prezentată în acest prim teaser este o versiune break a lui Golf. Mașina are noile faruri pe care le-am tot văzut pe prototipurile surprinse în ultimele luni în curs de testare. Bara luminoasă dintre faruri a fost păstrată, fiind acum divizată în două de o insignă VW iluminată. Când Touareg facelift a fost introdus la începutul acestui an în Europa, avea și o insignă iluminată, dar era cea din spate.

Volkswagen Golf, așa cum îl știm, va mai rezista pe piață încă câțiva ani, dar va fi, într-un final, înlocuit de un Golf electric. Volkswagen a anunțat că cea de-a noua generație Golf va fi exclusiv electrică și va fi lansată în 2028, fiind construită pe noua platformă SSP a Grupului Volkswagen.

Rămâne de văzut cum se va descurca noul model pe piață. Dacă analizăm puțin datele, vremurile în care Golf domina piața auto din Europa au apus de mult. Modelul german nu doar că a pierdut cu totul coroana vânzărilor, dar nu mai ajunge nici măcar în topul 5 al celor mai vândute mașini pe continentul european.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide