Cel mai bun ajutor pentru micii antreprenori. Banca Transilvania vinde un triciclu carosat pentru street food – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 18 mai 2023 Știri auto

Sezonul estival se apropie, iar standurile cu mâncare sunt foarte căutate de oamenii care vor o gustare sau o băutură răcoritoare. Un triciclu special carosat pentru street food ar putea fi un ajutor ideal pentru micii antreprenori care și-au deschis o afacere cu mâncare.

Vara ne bate la ușă, chiar dacă timpul nu inspiră acest lucru, dar sezonul estival nu este departe, iar tonetele cu mâncare și băuturi sunt foarte convenabile în zilele toride de vară. Fie că vă petreceți vacanța la mare, la munte sau alegeți un city break, cu siguranță vom vedea astfel de tarabe motorizate de unde ne putem astâmpăra setea sau pofta de ceva dulce și nu numai,

În principiu, ele sunt comparabile cu niște ricșe, acele vehicule pe care le tot vedem prin India și Asia, în general. Sunt vehicule compacte, cu un singur loc în acest caz, fiind folosite pentru a transporta și vinde mâncarea, dar se pot dovedi niște ajutori de nădejde pentru un business tânăr.

Cel mai bun ajutor pentru micii antreprenori, taraba motorizată

Banca Transilvania are la vânzare un astfel de vehicul, mai exact un Piaggio T5 B Ape Classic Oyster. Micul triciclu motorizat este fabricat în 2018 și are doar 37 de kilometri la bord, o nimica toată am putea spune.

Este pus în mișcare de un motor diesel cu 7 CP, cu o capacitate cilindrică de 436 cmc, iar transmisia manuală cu 4 trepte livrează puterea motorului către puntea spate.

Triciclul este deja carosat, gata de pus la treabă. Dispune de un ansamblu compartimentat care poate deschide, oferind în același timp umbră. Pe rafturile se pot depozita diferite produse, precum fructe sau băuturi răcoritoare. De asemenea, există sertare suplimentare pentru a depozita și mai multe obiecte precum recipientele. Există și o priză de alimentare de 220V, asemenea celor domestice.

Prețul cerut pentru acest triciclu Piaggio este de 21.420 cu TVA inclus sau 18.000 de euro fără TVA, în cazul în care acesta este achiziționat pe firmă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide