Vacanță perfectă într-o rulotă sub 5.000 euro. Top 3 oferte disponibile pe Autovit

Autor: Bogdan Bârliga 02 mai 2023 Știri auto

Vânzarea rulotelor a crescut spectaculos în România mai ales atunci când ne aflam sub restricțiile impuse de pandemia de Covid 19. Tot mai mulți șoferi au preferat să cumpere un astfel de vehicul pentru vacanțe și ofertele disponibile pe piața locală sunt pentru toate buzunarele. Rulotele de mici dimensiuni pot fi tractate de o mașină cu o motorizare comună și nu implică deținerea unei categorii suplimentare de conducere.

Pe de altă parte aceste rulote oferă toate dotările necesare pentru un week-end prelungit în natură și în unele cazuri sunt dotate inclusiv cu toaletă. Aceste vehicule oferă spațiu suficient pentru o familie formată din trei persoane și achiziția unei astfel de rulote poate fi considerată o investiție pe termen lung. Pentru că apar de la an la an tot mai multe spații destinate celor cu rulote se pot face economii serioase prin comparație cu tarifele percepute de un hotel.

Ofertele listate pe site-ul specializat Autovit în această categorie de preț sunt pentru rulote cu o vechime ceva mai mare, dar dotările sunt conform așteptărilor pentru clienții ce preferă acest tip de cazare în natură. Pe de altă parte sunt disponibile multe echipamente actualizate și cine vrea să cheltuie mai mulți bani poate monta suplimentar un panou fotovoltaic sau suport pentru transportul bicicletelor.

Vacanța perfectă într-o rulotă cu un preț de sub 5.000 euro

1. Chateau Cantara 2000: 3.490 euro

Această rulotă fabricată în anul 1994 este oferită spre vânzare pe site-ul Autovit cu un preț de 3.490 de euro. Pe lista de dotări găsim un aragaz, frigider, prize de 220 V și 12 V, sistem de încălzire și un wc ecologic plus rezervor pentru apă.

2. Ellinghaus: 4.750 euro

Această rulotă poate găzdui patru persoane și este dotată cu aragaz, chiuvetă de inox, wc fix, cort și cap antibalans. A fost fabricată în anul 1996 și este oferită la vânzare pentru 4.750 de euro.

3. Chateau Chiara Trophee: 4.999 euro

Cu o masă maximă autorizată de 1.100 kilograme și o masă proprie de 747 kilograme această rulotă are în dotare mai multe echipamente. Pe listă avem toaletă cu golire exterioară, frigider cu congelator ce poate fi alimentat la 220 V, 12V plus gaz, aragaz cu 3 ochiuri, chiuvetă, încălzire, rezervor apă, butelie sau cort de iarna cu covor. Este importată din Olanda și a fost fabricată în 1994, iar prețul de vânzare este de 4.999 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Autovit


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide