Cel mai ciudat Rolls-Royce din istorie îi aparține lui Justin Bieber

Autor: David Andrei 03 feb. 2021 Știri auto

Justin Bieber conduce cel mai ciudat Rolls-Royce din istorie. Este, de fapt, un Wraith modificat în așa fel încât să semene cu un concept. Rezultatul însă, este dezamăgitor.

GALERIE FOTO

Justin Bieber nu poate trece neobservat cu această mașină nici chiar în Beverly Hills, acolo unde extravaganța este la ea acasă. Artistul american și-a cumpărat un Rolls-Royce Wraith. Dar nu s-a mulțumit cu versiunea standard. Și-a dat mașina pe mâna unui atelier specializat în transformări, West Coast Customs din Los Angeles. Le-a cerut un singur lucru: să semene cu un concept. Est vorba despre 103EX, dezvăluit de producătorul de automobile de lux în iunie 2016, fără nicio intenție de a-l introduce vreodată în producția de serie.

Specialiștii de la West Coast Customs nu au putut urma întocmai liniile conceptului, pentru că acela, deși prezentat a fi electric și autonom, nu a fost proiectat pentru a rula pe drumurile publice.

În cazul conceptului, roțile au un fel de carcase care se mișcă odată cu acestea. Dar la coupe-ul lui Bieber, a fost nevoie de aripi proeminente pentru a face loc roților să vireze. Pentru că roțile nu sunt vizibile, mașina pare că plutește.

Barele față și spate au un desen bizar, iar în partea posterioară, au apărut niște stopuri triunghiulare, care amintesc de cele ale modelelor Maserati. Sub ele, se pot observa cele două terminații trapezoidale ale sistemului de evacuare. Wraith-ul americanului are motor V12, în timp ce conceptul ales ca model funcționează cu emisii zero.

Nu există informații despre modificări efectuate în cabina modelului de lux.

Rolls-Royce Wraith modificat nu e singura mașină din garajul lui Justin Bieber

Justin Bieber nu și-a ascuns niciodată pasiunea pentru mașini. Are în garaj câteva supercar-uri, printre care un Ferrari F430, un Lamborghini Aventador și un Bugatti Veyron Grand Sport.

Starul pop nu poate să spună “nu” nici limuzinelor sau SUV-urilor. Artistul american refuză însă, să stea pe bancheta din spate. Așa că paparazzi îl surprind oarte des la volanul automobilelor sale.

Mai mult, Bieber este prieten cu septuplul campion mondial din Formula 1, Lewis Hamilton.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide