I se spune „cel mai frumos Logan din România” – Are vopsea specială și „angel eyes”

Autor: David Andrei 22 apr. 2021 Știri auto

I se spune “Cel mai frumos Logan din România”. E o apreciere subiectivă, dar este, cu siguranță, unul dintre cele mai modificate. Ce schimbări a suferit mașina?

GALERIE FOTO

Dacia Logan ultra-modificată are caroserie vopsită într-o nuanță specială de roșu. A respins din start ideea colantării, deși ar fi fost mult mai simplă și mai puțin costisitoare.

Mașina a primit jante de 17 inci care, la o primă vedere, par să prezinte un finisaj care imită bronzul. Este, de fapt, nuanța Orange Atacama din gama Dacia Duster. Ionuț, pentru că el este posesorul mașinii, le-a găsit pe olx, le-a cumpărat și le-a vopsit.

O suspensie sport de Clio II aduce mașina mai aproape de sol și îi face pe cei aflați la bord să resimtă orice denivelare, oricât de mică.

Ionuț i-a montat bare personalizate, faruri tip “angel eyes” și stopuri noi. În partea posterioară apar patru terminații din inox ale evacuării sport și un difuzor de aer.

Mai e mult de muncă la “Cel mai frumos Logan”

Ionuț mai are mult de muncă la mașina pe care tatăl lui a cumpărat-o în 2006 și pe care el o alintă “Fulger McQueen”. Motorul de 1,4 litri va fi înlocuit cu o unitate de 1,8 litri cu 225 de cai putere.

Și cabina este neterminată. Urmează să monteze fețele ușilor și un sistem de acționare electrică a geamurilor.

În urmă cu un an și jumătate, Ionuț a făcut o pagină de Facebook pentru “cel mai frumos Logan”. Acolo îi ține la curent pe pasionații de tuning autohton. Mașina a mers și la concursuri. Dar deocamdată nu a câștigat nimic.

Lui Ionuț îi place să conducă sportiv, dar nu face imprudențe. Nu ia în calcul liniuțe la semafor sau curse ilegale. Povestea lui a apărut pe canalul de YouTube Eduard Popescu.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide