Nemții s-au jucat cu Dacia Logan. Așa arată un Logan transformat în mașină sport

Autor: David Andrei 19 apr. 2021 Știri auto

Nemții de la Prior Design s-au jucat cu Dacia Logan. Experții în tuning au transformat sedanul românesc într-o mașină sport veritabilă, care pare capabilă să se descurce pe circuit.

GALERIE FOTO

Versiunea la care au lucrat cei de la Prior Design este Logan I, apărut în 2004. Mașina prezintă o culoare verde, care nu a fost nicioată disponibilă în configuratorul Dacia.

Specialiștii în tuning au dezvoltat ceea ce ei numesc un “mega Wide Body kit”. După intervenția lor, modelul este de nerecunoscut. Dacia are o grilă modificată și o semnătură luminoasă nouă. Și logo-ul arată altfel, pentru că tot ce era cromat sau alb este acum de culoare neagră.

Sub grilă a apărut un splitter frontal, care integrează prize mari pentru optimizarea fluxului de aer. Mașina a primit aripi noi, proeminente, și praguri noi, duble. În partea posterioară a apărut un eleron uriaș, pentru o forță de apăsare mai mare. Dar elementul pare să facă imposibilă acum deschiderea portbagajului. Și stopurile sunt complet noi și prezintă tehnologie LED.

Un difuzor de aer integrează două terminații ale sistemului de evacuare. Plafonul este îmbrăcat în ceea ce pare să fie fibră de carbon.

Dacia Logan tunată de Prior Design are jante multi-spiță de mari dimensiuni, cu finisaj auriu, îmbrăcate în anvelope cu talon mic. Și garda la sol s-a redus, pentru că nemții includ în acest body kit și o nouă suspensie.

Mașina are discuri de frână pe ambele punți și etriere de culoare roșie. Pe portierele față apare logo-ul companiei de tuning.

Dacia Logan, mașină sport – un tuning digital

Cei care își doresc așa ceva trebuie să știe că este vorba, cel puțin pentru moment, de un tuning digital. Dar nu ar fi exclus ca nemții să treacă la fapte.

Cei de la Prior Design s-au apucat deja de construcția unui widebody kit pentru Dacia Duster. În iarnă, nemții au prezentat o serie de randări cu un Duster tunat în mod spectaculos.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide