Cât a ajuns să coste cel mai ieftin Audi RS6 scos la vânzare în România pe Autovit?

Autor: David Andrei 04 feb. 2021 Știri auto

Audi RS6 nu a fost niciodată o mașină ieftină. Cea mai nouă generație pornește în România de la 121.299 euro. Dar cât costă cel mai ieftin RS6 scos la vânzare pe Autovit?

GALERIE FOTO

Am căutat cel mai ieftin Audi RS6 scos la vânzare în România pe Autovit, ca să vedem cât s-a devalorizat modelul de-a lungul timpului. Nu am luat în considerare modelele mai vechi de 10 ani.

Astfel, cel mai ieftin RS6 de pe Autovit este o mașină din anul 2016, scoasă la vânzare în Cluj-Napoca. Cel care o vinde acum a parcurs cu ea 105.000 de kilometri.

Mașina are motor V8 biturbo de 4.0 litri, care dezvoltă 605 cai putere și 750 Newtoni metru. Motorul este cuplat la o transmisie automată și la un sistem de tracțiune integrală quattro are echiparea de top. Aceasta include navigație, aer condiționat automat pe patru zone, sistem de camere la 360 de grade și un pachet din fibră de carbon. Se mai regăsesc la bord un head-up display, un sistem de sonorizare Bang & Olufsen și un acoperiș panoramic, iar scaunele din față și din spate sunt încălzite.

Cel mai ieftin RS6 se vinde la pachet cu 5 (da, cinci) anvelope de iarnă) care vor îmbrăca jantele de 21 de inci.

Cel mai ieftin Audi RS6 de pe Autovit se vinde cu predare de leasing

Cel mai ieftin Audi RS6 de pe Autovit a fost achiziționat în leasing, iar vânzătorul încă mai are rate de plătit la mașină. Astfel, acesta cere un avans de 21.000 de euro.

Prețul final pentru break-ul de performanță este de 65.000 de euro. Rata lunară se ridică la 867 de euro. Viitorul proprietar va mai avea de plătit 50 de rate, iar valoarea reziduală este de 583 de euro. La un simplu calcul, putem concluziona că, în 5 ani, RS6-le roșu a ajuns la aproximativ jumătate din valoarea cu care a ieșit pe porțile uzinei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide