S-a filmat mergând cu un Audi RS6 cu peste 320 km/h. Acum îl caută poliția

Autor: ProMotor 26 mai 2020 Știri auto

Șoferul care s-a filmat cu un Audi RS6 cu peste 320 km/h s-a bucurat degeaba pentru cele peste 100.000 de vizualizări pe care le-a adunat filmarea sa pe YouTube. Acum îl caută poliția!

GALERIE FOTO

Oamenii legii au văzut filmarea tot pe YouTube. Șoferul unui Audi RS6 s-a filmat în timp ce rula cu 323 km/h pe un drum public aflat între Gatwick și Crawley, Anglia.

Autoritățile nu știu cu exactitate când a fost realizată filmarea, dar, având în vedere numărul mic de vehicule care apar în imagini, acestea pot spune cu certitudine că șoferul a făcut această cascadorie în timpul restricțiilor de circulație impuse de pandemia de coronavirus.

Șoferul a profitat astfel de drumul gol și l-a transformat în circuit de curse, atingând viteze pe care le vedem în Formula 1.

Deloc surprinzător, poliția a pornit pe urmele sale. O echipă de specialiști investighează cazul și adună informații, pentru a-l identifica pe șoferul vitezoman.

“Este unul dintre cele mai groaznice exemple de condus periculos și iresponsabil pe care le-am văzut vreodată în Sussex”, a fost concluzia inspectorului șef al poliției.

Acesta avertizează că deplasarea cu asemenea viteze vine la pachet cu riscul uriaș de a  produce un accident mortal sau din care șoferul se poate alege cu răni grave sau poate răni grav pe altcineva.

Șoferul de Audi RS6 nu e singurul vitezoman

Departamentul de poliție din regiune a înregistrat anul trecut nu mai puțin de 1.393 de accidente produse pe fondul vitezei excesive. Este cel mai mare număr înregistrat din 2009 și până acum. 315 persoane au fost grav rănit și 18 și-au pierdut viața.

Poliția le cere șoferilor să raporteze orice situație de acest gen pe care o întâlnesc pe un site destinat acestui tip de reclamații.

Ce poate să facă un Audi RS6?

Cel mai rapid break de la Audi are motor V8 biturbo TFSI de 4.0 litri, care dezvoltă 600 de cai putere și un cuplu de 800 Nm, expediate către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii automate tiptronic și al unui sistem de tracțiune integrală quattro.

RS6, care echipat cu un sistem micro-hibrid de 48 de volți, are nevoie de doar 3,6 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide