A cumpărat cel mai ieftin BMW Seria 3 din țară. Când a vrut să pornească motorul, a avut un șoc

Autor: ProMotor 23 apr. 2020 Știri auto

Ce fericit a fost când mașina i-a fost adusă acasă. Un BMW Seria 3 din 2013 cu motorul N26, care nu arăta rău deloc. Dar când a vrut să pornească motorul, a avut un șoc.

GALERIE FOTO

Pasionat de mașini și fan al brand-ului BMW, Bryan Kiefer a primit un mail de la un cunoscut care îi spunea că vinde un 328i cu 1800 de dolari. În preț intra și livrarea. Bryan n-a putut să spună nu. Își dorea foarte mult un F30.

Mașina i-a fost adusă în fața casei. Un BMW Seria 3 cu echipare Luxury. Avea mici zgârieturi și capota era îndoită. Grila radiatorului fusese înlocuită cu una aftermarket. Dar în rest, nimic care să-l facă să se răzgândească. Nici cabina nu arată rău deloc. Apar la bord inserții din lemn, mașina are sistem de naviație, acoperiș panoramic și scaune încălzite.

Kilometrajul arată 140.000 mile, adică aproximativ 225.000 de kilometri. „Să-l pornim să ascultăm cum toarce”, spune Bryan entuziasmat.

Dar când apasă butonul de pornire a motorului, are un șoc. Propulsorul nu pornit din prima. Atunci când în sfârșit, unitatea N26 pare să revină la viață, se oprește brusc după câteva secunde. “Nu e bine deloc”, este concluzia lui.

La o primă diagnoză, apar nu mai puțin de 48 de erori. Doar sistemul multimedia, pompa de combustibil și schimbătorul de trepte par să fie în regulă. Acestea sunt și motivele pentru care mașina a fost vândută cu doar 1.800 de euro.

Motorul a ieșit de multă vreme din garanție, așa că Bryan nu poate rezolva problema cu ajutorul celor de la BMW fără costuri. Când a ridicat capota, a observat scurgeri de ulei, dar și niște șuruburi la vedere, ceea ce reprezintă un indiciu că fostul proprietar a schimbat ceva la un moment dat.

BMW-ul F30 va ajunge la un service pentru o verificare completă, iar Bryan speră că nu va fi nevoit să investească prea mult.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide