Cel mai ieftin Ferrari de pe Autovit.ro. Modelul de lux cu 540 CP se vinde după 20.000 km

Autor: Mihai Morcovescu 27 apr. 2022 Știri auto

Ferrari este o marcă auto de lux, puțini fiind cei care își pot permite să-și achiziționeze o mașină de la producătorul italian. De regulă, modelele cu mulți cai-putere produse de compania de la Maranello se regăsesc mai ales în garajele persoanelor cu multe milioane de euro în conturi. Însă, dacă sunt achiziționate la mâna a doua, acestea costă și de 3-4 ori mai puțin.

Cât costă cel mai accesibil Ferrari pe Autovit.ro?

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Scaglietti reprezintă pentru pasionaţii de modele Ferrari un nume cu rezonanță, care apare în denumirea modelului 612 Scaglietti. Supercarul italian a fost conceput pentru a înlocui în gamă modelul mai mic 456. Coupe-ul grand tourer executiv cu 2+2 locuri a fost produs între 2004 și 2010.

Asta nu înseamnă că nu mai există pe piață. Spre exemplu, cel mai ieftin Ferrari disponibil pe site-ul autovit.ro este tocmai un exemplar 612 Scaglietti de culoare neagră. Modelul este din 2006, are doar 20.000 de kilometri la bord, iar prețul este de 90.000 de euro negociabil. Mașina este vândută de o persoană fizică din Covasna. În anunț este menționat faptul că modelul nu a suferit nici un accident.

De acești bani, cumpărătorul primește un motor V12 de 5,7 litri, care livrează 540 CP și 588 Nm de cuplu. Resursele sunt transmise către puntea spate prin intermediul unei transmisii automate F1 cu 6 rapoarte. Aceasta este o versiune mult mai rafinată a transmisiei F1 folosită pe modelul 360 și a fost construită de Graziano Trasmissioni.

Deși este vorba despre o mașină cu o vechime de 16 ani, tapițeria din piele bej este impecabilă. De asemenea, scaunele sport sunt reglabile electric, iar volanul sport din piele este multifuncțional și oferă padele pentru schimbarea treptelor de viteză.

Ca dotări, acest Ferrari 612 Scaglietti oferă un sistem multimedia compatibil Android Auto și Apple CarPlay cu ecran tactil. În plus, modelul este dotat cu geamuri electrice, climatronic pe două zone, iar șoferul are la dispoziție un „head-up display”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide