Cât costă cel mai ieftin Porsche disponibil pe autovit.ro? Este pe GPL!

Autor: Promotor 03 mart. 2021 Știri auto

Cel mai ieftin Porsche disponibil pe site-ul autovit.ro costă cât o Dacia Logan din 2015, cu peste 100.000 de kilometri la bord. Ce vechime și ce dotări are mașina? Nici nu am luat în considerare modelele cu volan pe dreapta.

GALERIE FOTO

Am găsit cel mai ieftin Porsche de pe autovit.ro cu volan pe stânga. Este vorba despre un Cayenne care costă 4.900 de euro, iar prețul este negociabil. În această sumă, cumpărătorul va primi un SUV produs în anul 2006 cu motor de 3,2 litri pe benzină. Propulsorul dezvoltă 250 de cai putere și este cuplat la o transmisie manuală. Resursele sunt expediate către ambele punți prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală.

246.000 de kilometri are la bord SUV-ul german, distanță parcursă în Germania și în România.

Vestea bună pentru cumpărător este că actualul proprietar i-a instalat un rezervor de GPL. Așa că viitorul posesor de Porsche Cayenne scapă de grija unui consum de carburant de speriat.

Modelul este vândut de un dealer din județul Constanța, dar mașina este înmatriculată în județul Brașov.

Ce dotări are cel mai ieftin Porsche de pe autovit.ro?

SUV-ul adus din Germania a primit, așa cum se poate observa în fotografiile publicate pe autovit.ro, un autocolant negru mat peste vopseaua originală neagră. Acesta formează un contrast interesant cu interiorul cu piele bej.

Așa cum era de așteptat la o mașină veche de 15 ani, pielea care îmbracă scaunele prezintă urme de uzură. Scaunele din față sunt încălzite.

Mașina are patru geamuri electrice, iar cele din spate sunt fumurii. Senzorii de parcare, sistemul de aer condiționat cu reglaj pe două zone și navigația completează lista de dotări. Opt airbag-uri se regăsesc la bord.

În anunț, vânzătorul menționează că acceptă orice test și că actele mașinii sunt la zi. Cumpărătorul poate pleca acasă cu mașina dacă plătește un avans de 60-70% din prețul negociat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide