Cât costă cel mai ieftin SUV de la Skoda și ce primești în echiparea de bază?

Autor: David Andrei 26 iul. 2020 Știri auto

Skoda a intrat în segmentul SUV-urilor în 2009, atunci când a venit pe lume Yeti. Lucrurile s-au schimbat de atunci. Astfel, au apărut pe rând Kodiaq, Karoq și acum Kamiq. Acesta din urmă este cel mai accesibil. Cât costă și ce oferă în echiparea de bază?

GALERIE FOTO

Skoda Kamiq este cel mai mic SUV de la Skoda. Măsoară 4.241 milimetri în lungime, 1.783 de milimetri în lățime și 1.531 de milimetri în înălțime. Kamiq este și cel mai accesibil model din gama de SUV-uri a producătorului din Mlada Boleslav.

Skoda Kamiq cel mai ieftin SUV (5)

Fratele mai mic al lui Karoq și Kodiaq pornește în România de la 15.309 euro. Este un preț rezervat versiunii cu motor de 1.0 litru pe benzină, transmisie manuală cu cinci trepte și echipare Active. Sub capota lui Kamiq, propulsorul TSI dezvoltă 95 de cai putere.

Cel mai ieftin SUV de la Skoda în echiparea de bază

Skoda Kamiq primește în echiparea de bază faruri și stopuri Basic LED, jante din oțel de 16 inci, geamuri electrice față și aer condiționat cu reglaj manual

Se regăsesc pe listă și o serie de funcții pentru siguranța celor aflați la bord, cum ar fi Front Assist (asistență la coliziune frontală) și Lane Assist (asistență la menținerea benzii de circulație).

Șoferul va putea comanda funcțiile mașinii prin intermediul unui ecran tactil de 6,5 inci.

Fără costuri suplimentare este vopseaua exterioară Energy Blue. În prețul de 15.309 euro intră și garanția extinsă la 4 ani sau în limita a 120.000 de kilometri.

Cel mai scump cel mai ieftin SUV de la Skoda

În cea mai scumpă versiune, cel mai ieftin SUV de la Skoda vine cu motorul de 1.5 TSI cu 150 cai putere și transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj. Cu echiparea Monte Carlo, mașina pornește de la 23.567 de euro. Dacă bifăm cea mai scumpă vopsea exterioară, Velvet Red (703,29 de euro) și cele mai scumpe jante, Vega de 18 inci (386,75 de euro), plus cruise control adaptiv, ne îndreptăm vertiginos spre 25.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide