Cel mai ieftin SUV vândut de Banca Transilvania are 184 CP și cutie automată

Autor: Cristian Gubandru 02 mai 2022 Știri auto

Cel mai ieftin SUV vândut de Banca Transilvania are 184 CP și cutie automată și poate fi achiziționat în leasing financiar, însă doar de către persoane juridice.

Modelul SUV este un Opel Antara de culoare maro, fabricat în anul 2015, cu motor ecotec de 2,2 litri diesel 184 de cai putere și tracțiune integrală.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Pe lista de dotări, modelul scos la vânzare de banca are ABS, ESP, cutie automată, climă automată 2 zone, senzori parcare, bluetooth, interior piele, scaune încălzite, geamuri electrice, oglinzi electrice, proiectoare ceață, închidere centralizată, Jante aliaj, computer bord, trapă.

Cât costă cel mai ieftin SUV vândut de Banca Transilvania

Cel mai ieftin SUV vândut de Banca Transilvania are un preț de 8975 euro fără TVA și de 10.680 euro cu TVA inclus.

Cu o lungime cu puţin peste 4,5 m, Opel Antara se încadrează în clasa SUV-urilor medii. Apartenenţa la designul specific Opel este dată de forma elementelor de iluminare şi de grila faţă dominată de sigla cromată. Designerii nemţi au încercat să creeze un interior confortabil fără a afecta însă liniile exterioare. Designul exterior dă impresia de soliditate şi unitate, iar cinci pasageri pot călători în condiţii foarte bune.

În interior, atmosfera este specifică Opel. Ceasurile de bord, sistemul audio şi cel de climatizare, toate seamănă foarte bine cu cele aflate deja pe modelele producătorului german. Planşa de bord este dominată de cele trei guri centrale de ventilaţie, deasupra cărora se află ecranul pentru afişarea informaţiilor referitoare la climatizare şi computerul de bord.

Portbagajul are 370 de litri. Volumul acestuia se poate mări prin rabatarea banchetei spate, putându-se ajunge până la 1.420 litri atunci cand se încarcă până la plafon. Interiorul abundă în spaţii de depozitare, de la plasele din scaune şi consola centrală până la compartimentele din cotieră şi suportul de ochelari.

SUV-urile la mâna a doua sunt la mare căutare printre clienții români. Unul dintre motivele pentru care SUV-urile sunt apreciate ar fi că oferă mai multe siguranță în cazul unui accident, în comparație cu alte categorii precum sedan sau hatchback, de exemplu.

Sursa: Banca Transilvania

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide