Banca Transilvania vinde un SUV recuperat de la client. Mașină accesibilă, dar sigură pentru familie

Autor: Marius Vișan 27 apr. 2022 Știri auto

SUV-urile la mâna a doua sunt la mare căutare printre clienții români. Unul dintre motivele pentru care SUV-urile sunt apreciate ar fi că oferă mai multe siguranță în cazul unui accident, în comparație cu alte categorii precum sedan sau hatchback, de exemplu. Într-un top al celor mai sigure mașini, făcut de site-ul Instamotor.com, se află și Mitsubishi Outlander.

Mitsubishi Outlander este o alegere accesibilă pentru cei care caută în primul rând un mijloc de transport ieftin, dar sigur pentru familie. În anul 2014 Mitsubishi Outlander a câștigat premiul ”Top Safety Pick+”. Acesta a fost acordat de Insurance Institute for Highway Safety’s (IIHS) pentru atingerea unui nivel înalt de siguranță. Modelul a obținut un punctaj important în cadrul testelor.

”Top Safety Pick+” reprezintă cea mai înalta distincție acordată de IIHS. Pentru a obține recunoașterea, un autovehicul trebuie să înregistreze calificative notabile în cadrul testelor de protecție a celor cinci pasageri și pentru sistemul disponibil pentru prevenirea accidentelor frontale.

Un SUV Mitsubishi Outlander produs în 2014 a fost scos la vânzare de către Btleasing.ro. BT Leasing face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania.

Banca Transilvania vinde un SUV Mitsubishi Outlander. Chiar și la mâna a doua este una dintre cele mai sigure mașini de pe șosea

Intră în GALERIA FOTO

Acest Mitsubishi Outlander 2.3 DI-D, 4WD, putere 150 CP și cutie automată, fabricat în 2014, are un rulaj de 147.234 de km. Este vorba de un motor diesel de o capacitate cilindrică de 2.268 cm3.

Dotările sale includ clima automată pe două zone, Audio-Radio-CD, senzori parcare, Bluetooth, interior parțial piele, geamuri electrice, oglinzi rabatabile electric, proiectoare ceață, închidere centralizată, jante din aliaj ușor, faruri xenon, funcția Pilot Automat, volan acoperit cu piele, padele, tracțiune 4×4, senzori de ploaie, senzori lumină, cotieră, sistem acces Keyless Go Entry și cameră pentru mersul cu spatele. Mașina poate fi cumpărată cu suma de 13.500 EURO (fără TVA) și 16.065 EURO (inclusiv TVA).

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Btleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide