Cum arată cel mai ieftin Volkswagen Passat de vânzare pe autovit.ro?

Autor: David Andrei 01 iul. 2020 Știri auto

Un Volkswagen Passat se vinde pe autovit.ro cu o sumă care nu ți-ar ajunge nici pentru un weekend la Mamaia. Doar 1200 de lei costă mașina despre care proprietarul spune că funcționează în parametri normali.

GALERIE FOTO

Este vorba despre un Volkswagen Passat B5, care a ieșit pe porțile uzinei în urmă cu 23 de ani. Modelul fabricat în 1997 a rulat până acum 203.293 de kilometri.

Sedanul german de culoare roșie este pus în mișcare de un motor pe benzină de 1,6 litri, care dezvoltă 101 cai putere. Propulsorul este cuplat la o transmisie manuală.

Vânzătorul este din Buzău și susține că mașina este ideală pentru dezmembrări, deși pornește la cheie. Acesta scrie în anunțul publicat pe site-ul de vânări auto și că motorul și cutia vehiculului său funcționează în parametri normali. Cine va cumpăra mașina trebuie să știe că certificatul de înmatriculare a fost reținut din cauza gradului avansat de uzură a anvelopelor.

Proprietarul cere 1200 de lei pe mașină, iar prețul nu este negociabil. Mașini cu o vechime asemănătoare și număr de kilometri similar sunt disponibile la vânzare pe autovit.ro pentru sume de aproximativ 1200-1500 de euro.

Dar cum arată cel mai scump Volkswagen Passat rulat de pe autovit.ro?

La polul opus pe autovit.ro se află un Volkswagen Passat rulat, din 2019, cu preț de 41.456 de euro. Mașina a parcurs până la această oră 2.500 de kilometri. Are motor diesel de 2.0 litri, care dezvoltă 240 de cai putere. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj și la un sistem de tracțiune integrală 4Motion.

Automobilul se află încă în garanție, iar pe lista lungă de dotări se regăsesc farurile cu tehnologie LED, scaunele față încălzite, patru geamuri electrice, acces și pornire fără cheie. Sedanul german este echipat și cu tapițerie din piele, sistem de navigație și aer condiționat automat. Vehiculul, înmatriculat pentru prima oară în luna noiembrie a anului trecut, este vândut de un dealer din Cluj-Napoca.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide