Cât costă cel mai ieftin Volvo nou-nouț în România și ce primești pentru acea sumă?

Autor: Promotor 05 apr. 2021 Știri auto

Volvo rămâne printre granzii premium și este, fără dubii, un standard în domeniul siguranței auto. Dar cât costă cel mai ieftin Volvo nou-nouț în România și ce primești pentru această sumă?

GALERIE FOTO

Cel mai ieftin model din gama Volvo, disponibilă la această oră în România, este SUV-ul XC40. Acesta are un preț de pornire de 33.035 de euro. Dar programul Rabla, cu o nouă valoare a primei de casare, care ajunge acum la 7500 de lei (aproximativ 1500 de euro), scade semnificativ prețul. Astfel, pentru XC40, discuțiile încep de la aproximativ 31.535 euro.

Este suma trecută în contul versiunii T2 cu echipare Momentum. T2 vine cu 129 de cai putere și un cuplu maxim de 245 Nm. Propulsorul de 1,5 litri pe benzină este cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte.

Două nuanțe de caroserie sunt oferite în mod gratuit. Este vorba despre Black Stone Solid și Ice White Solid. Vopseaua metalizată costă 720 de euro, în timp ce nuanța Crystal White Pearl adaugă 1.340 de euro la prețul final.

Cel mai ieftin Volvo are echipare standard generoasă

Cel mai ieftin Volvo vine standard cu jante din aliaj de 18 inci, Silver. Sunt disponibile și jante mai mari. Cele de 21 de inci, Black Diamond Cut, pot fi comandate pentru 2.790 de euro.

Echiparea de bază propune o cabină cu scaune îmbrăcate în textil și ornamente din aluminiu. Clienții pot bifa opțiunile cu tapițerie din piele pentru 1.680 de euro.

Echiparea standard include sistem de aer condiționat cu reglaj automat și sistem multimedia Sensus Connect High Performance cu 8 incinte.

La polul opus al gamei se regăsește mașina cu echipare R-Design în versiune B4, cu 194 de cai putere și 300 Nm. Motorul este cuplat la o transmisie automată și la un sistem de tracțiune integrală. Prețul acesteia începe de la 46.495 de euro. Cei care nu își menajează contul, pot realiza o configurație care depășește 60.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide