Ce primești când comanzi cel mai ieftin Renault Megane Sedan

Autor: David Andrei 03 apr. 2021 Știri auto

Noul Renault Megane Sedan facelift poate încă din toamna anului trecut. Dar ce primești când îl alegi pe cel mai ieftin?

GALERIE FOTO

Noul Renault Megane Sedan facelift pornește în România de la 16.800 de euro. Programul Rabla, cu prima de casare majorată anul acesta, scade aproximativ 1.500 de euro din prețul de bază. Cel mai ieftin Renault Megane Sedan este cel cu motorizarea TCe 114 GPF și echipare Life. Mașina este pusă în mișcare de un motor de 1.0 litru pe benzină, care dezvoltă 114 cai putere și un cuplu de 200 Newtoni metru. Resursele sunt expediate către puntea față prin intermediul unei transmisii manuale cu șase rapoarte.

Nuanța Blanc Glacier este gratuită. Cei care doresc o altă vopsea exterioară, una dintre cele șase disponibile, trebuie să plătească 480 de euro în plus.

Echiparea de bază șase airbag-uri și sistem de frânare de urgență.

Instrumentarul de bord integrează ceasurile clasice și un ecran TFT de 4,2 inci. Tot 4,2 inci are ecranul din consola centrală, de lângă butoanele pentru controlul radioului.

Renault oferă oglinzile sunt electrice și încălzite și faruri prezintă tehnologie LED – Pure LED Vision. Mașina vine echipată standard cu jante din oțel de 16 inci.

Cel mai ieftin versus cel mai scump Renault Megane Sedan

La polul opus se află sedanul cu echiparea Intens în versiune Blue dCi 116 cu transmisie automată EDC. Vârful de gamă pornește de la 23.300 de euro.

Cu o vopsea exterioară metalizată (480 de euro), tapițerie din piele de culoare bej (1.250 de euro) și Renault Easy Link cu ecranul de 9,3 inci duc prețul la peste 27.000 de euro.

Cei care vor mai mult pot să bifeze pachetul Drive Safely Plus, care aduce la bord Cruise Control adaptiv, alertă pentru păstrarea distanței și frânare activă de urgență cu funcție de detectare a pietonilor. Acestea costă 600 de euro.

Trapa electrică va costa 1.000 de euro, iar pachetele Easy Driving și Easy Parking mai adaugă puțin peste 1.000 de euro la prețul final. Sistemul Magic Trunk Access și volanul încălzit, plus roată de rezervă, și sedanul de top tot nu depășește 30.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide