Cel mai nou brand de lux pregăteşte o surpriză – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto

 


La începutul acestui an, Genesis, brand-ul de lux al Hyundai, a prezentat la Busan Motor Show din Coreea de Sud, un concept numit G80 Sport. Un set proaspăt de imagini publicat de Motor1.com ne indică faptul că sedanul de lux este pe drum, acesta fiind surprins la teste în deşert.

La fel ca şi conceptul G80 Sport, aceasta maşină de test poartă o grila acoperită cu plasă, iar în partea din spate, ţeava de eşapament dublă iese dintr-un spoiler mai agresiv. Uşoare modificări se vor face şi la capitolul suspensie. Dincolo de aceste schimbări maşina nu are nevoie de atat de multă folie camuflaj pentru noul sedan, deoarece design-ul arată foarte similar cu standardul G80.

Conform relatărilor anterioare, G80 Sport foloseşte un motor twin-turbo V6 de 3.3 litri de la fratele G90. Acest motor produce 365 de cai putere (272 kW) şi un cuplu de 510 Newton-metri. 

Se aşteaptă ca G80 Sport să împrospăteze gama Genesis în prima aparte a anului viitor. 

GALERIE FOTO
Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide