Cel mai nou proiect Manhart: Bentley Bentayga BT800

Autor: Ionuț Vîlciu acum 2 săptămâni Știri auto

Manhart prezintă un nou proiect, Bentayga BT800. Tunerul auto german va aplica tratamentul său specific asupra lui Bentley Bentayga.

Industria tuningului există de ani buni și nu dă semne că va dispărea. De ce? Pentru că întotdeauna este loc de mai mult. Manhart este unul dintre cei mai renumiți tuneri. Compania modifică de la Golf-uri GTI, până la ceea ce vedem acum. Cel mai nou proiect al lor este bazat pe Bentley Bentayga.

Ce este Bentayga BT800?

Bentley Bentayga BT800 are ca scop augmentarea SUV-ului de lux. Cu toate că este una dintre cele mai luxoase mașini disponibile la momentul actual, Manhart consideră că poate duce modelul britanicilor la următorul nivel în materie de lux și impact vizual.

Mașina va primi tratamentul specific, ceea ce se traduce prin mult negru cu accente aurii. Atât la exterior, cât și la interior, SUV-ul britanic a fost modificat în acest stil. Pe lângă culoare și detaliile interioare, mașina primește și chintesențialul set de jante Manhart. Acestea au dimensiunea de 22 de inch.

„Adăugăm un nou proiect în programul nostru! De data aceasta intenționăm să ne creăm modelul bazat pe actualul Bentley Bentayga. Creația BT800 vine cu o gamă largă de opțiuni și se bazează pe roți forjate Manhart Concave One de 22 inch, în negru satinat”, se precizează pe site-ul oficial.

Pe lângă modificările estetice, Bentayga primește și un plus de performanță. Astfel, puterea ajunge la 810 cai. Motorul va respira acum cu ajutorul unui sistem de evacuare din oțel inoxidabil.

„Îmbunătățirea performanței este realizată de kit-ul nostru Manhart Turbo Performance dezvoltat intern, care duce puterea la o putere uimitoare de 810 cai putere și 1060 Nm. Actualizările noastre de evacuare pentru Bentayga vor include un nou sistem de evacuare din oțel inoxidabil cu control al supapelor și două opțiuni diferite de conducte de evacuare. Pentru exterior vom oferi setul nostru de autocolante specifice”, scrie în continuare pe site.

Sursa: Manhart


Sursa foto: Manhart


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. citește mai mult

Comentarii
Inchide