Imagini cu cel mai nou SUV Skoda. Kushaq este ”interzis” europenilor

Autor: Marius Vișan 18 feb. 2021 Știri auto

Skoda a publicat două schițe pentru a oferi o previzualizare a noului model SUV Kushaq. SUV-ul de dimensiuni medii este destinat pieței indiene și se inspiră din conceptul SKODA VISION IN. Pentru asta compania a adaptat platforma MQB-A0-IN a grupului Volkswagen special pentru India.

Parte a campaniei denumite INDIA 2.0, Kushaq este primul dintre cele patru modele ale mărcilor Skoda și Volkswagen care vor fi fabricate local în India. Premiera mondială a lui Skoda Kushaq va avea loc pe 18 martie 2021.

Prima schiță de design arată partea din față a noului Kushaq, al cărui nume este derivat din vechea limbă indiană. Cuvântul „Kushak” înseamnă rege sau împărat. Forma farurilor se extinde spre grilă și creează un aspect proeminent. Bara de protecție față subliniază aspectul atletic al SUV-ului.

Skoda Kushaq este destinat exclusiv pieței din India. SUV-ul ”rege” se adresează unei clientele sofisticate

A doua schiță ne arată partea din spate, care are o structură clară și este încadrată de un spoiler de acoperiș alungit și un difuzor spate robust sub bara de protecție. Luminile din spate ale SUV-ului prezintă structurile cristaline specifice mărcii, iar inscripția Skoda apare cu majuscule pe hayon.

În ceea ce privește tehnologia, Kushaq și celelalte modele programate pentru piața din India se bazează pe platforma dezvoltată și produsă local MQB-A0-IN. Acesta respectă noile cerințe mai stricte de siguranță și emisii din India. Dezvoltarea tehnică a acestui model se desfășoară la Centrul Tehnologic Skoda Auto din Pune.

O motorizare posibilă pentru Skoda Kushaq

Cei de la Skoda nu au declarat nimic în legătură cu motorizările, dar știm că SKODA VISION IN, modelul concept, era propulsat de un motor pe benzină de 1,5 litri turbo cu o putere de 150 de CP / 110 kW și un cuplu de 250 Nm. Puterea este trimisă către roțile din față printr-o transmisie DSG cu șapte trepte, permițându-i să atingă 100 km / h în 8,7 secunde și să aibă o viteză maximă de 195 km / h.

Imagini cu cel mai nou SUV Skoda. Kushaq este ”interzis” europenilor

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Skoda


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide