LIVE GENEVA 2014: Skoda Vision C, sau cum ar arăta o Octavia coupe cu patru uşi

Skoda aduce o pată de culoare standului de la Salonul Auto de la Geneva cu prototipul Vision C, un concept interesant ale cărui forme s-ar putea translata pe viitoarele berline Skoda.

LIVE GENEVA 2014: Skoda Vision C, sau cum ar arăta o Octavia coupe cu patru uşi LIVE GENEVA 2014: Skoda Vision C, sau cum ar arăta o Octavia coupe cu patru uşi

Dacă prototipul Skoda Vision C se va materializa la un moment dat, Skoda nu ar fi primul constructor care să adere la ideea de coupe cu patru uşi. Ceea ce nu este neapărat un lucru rău, însă marea întrebare este dacă va conta pentru clientelă şi pentru partea delicată, cea financiară.

Faruri triunghiulare pe o Skoda. Cam ciudat

Referitor la concept, partea frontală are mari şanse să fie integrată – deşi ceva mai şters – pe viitoarele sedanuri construite de cehi. La polul opus stă partea din spate, o idee prea futuristă pentru filosofia de design a celor de la Skoda.

Ok, am înţeles aluzia, patru gagici pentru patru uşi

De interior, nu am ce să spun, e doar un show-car, probabil uşile nici nu se deschid. Sau poate domnişoarele au directivă să nu mă lase înăuntru... În orice caz, conceptul arată bine şi dă senzaţia că Skoda are planurile de viitor bine conturate.

Sincer, nu cred că fanilor Skoda le place prea mult noua faţă. Am dreptate?

VEZI ŞI ALTE IMPRESII LIVE PROMOTOR DE LA GENEVA 2014!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.