Cel mai puternic Golf a ajuns în România. Cât costă Volkswagen Golf R?

Autor: Elena Luchian 23 mart. 2021 Știri auto

Cel mai puternic Golf a ajuns în România, iar clienții români îl pot comanda deja. Cât vor plăti pentru a pleca acasă cu Volkswagen Golf R?

GALERIE FOTO

Volkswagen Golf R este mașina care se bate de la egal la egal cu Mercedes-AMG A 35 și cu BMW M135i. Sportivele premium își trec în cont motoare turbo de 2.0 litri cu câte 306 cai putere. Golf R este pus și el în mișcare de un propulsor de 2.0 litri pe benzină. Acesta dezvoltă 320 de ca putere și un cuplu de 420 Newtoni metri, cuplat la o transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj. Resursele sunt expediate către ambele puțin prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală 4MOTION.

De 4,7 secunde are nevoie noul Volkswagen Golf R pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Viitorul posesor de hot hatch german va începe configurarea de la 41.667 euro.

Ce primește în preț viitorul posesor de Volkswagen Golf R?

Cei care vor comanda noul Volkswagen Golf R vor primi faruri LED Plus, stopuri LED și jante Jerez de 18 inci. Se regăsesc la bord sistemul de top Digital Cockpit Pro, un sistem de aer condiționat cu reglaj automat pe trei zone, Air Care Climatronic și un sistem de iluminare ambientală cu 30 de culori.

Șoferul și pasagerul din dreapta vor lua loc în scaune sport. Volanul multifuncțional sport este îmbrăcat în piele și este încălzit.

Golf R vine cu frânare automată de urgență, cruise control adaptiv, asistență la schimbarea benzii de circuație și detector de oboseală.

Volkswagen propune pentru compacta sportivă și  jante mai mari, de 19 inci. Cele mai scumpe din configuratorul Volkswagen sunt cele R Performance, 1.959 de euro.

Cei care doresc o coloană sonoră pe măsura performanțelor, pot bifa opțiunea evacuării R Performance, pentru 3.290 de euro. O trapă panoramică (934,15 euro), farurile Matrix LED, sistemul de navigație Discover Pro (1.224,55 euro) și pielea Nappa (2.503,76 euro) duc hot hatch-ul german la peste 52.300 de euro. O suspensie adaptivă se regăsește de asemenea pe lista de dotări opționale pentru 748 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide