Cel mai rapid Audi s-a vândut în România | GALERIE FOTO

Autor: Visan Marian 21 iul. 2016 Știri auto

 


Porsche România, cel mai mare importator de pe piaţa auto locală, a vândut luna trecută un R8 Coupe, cel mai rapid model din gama Audi, care poate concura la performanţe chiar şi cu Lamborghini. Preţul de pornire al unui astfel de automobil începe de la aproximativ 170.000 de euro cu TVA, dar în funcţie de gradul de personalizare poate ajunge uşor la peste 200.000 de euro, scrie Ziarul Financiar.

Maşina apare în statisticile Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) ca fiind înmatriculată în iunie, la două luni după ce a fost înregistrat un Audi RS6 Avant, un break echipat cu un motor V8 supraalimentat, capabil de 560 CP, suficient pentru ca maşina să accelereze de la 0 la 100 km/h în numai 3,9 secunde. Un astfel de automobil de familie costă cel puţin 116.500 de euro cu TVA.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide