Cum arată și cât costă cel mai scump BMW Seria 6 vândut pe autovit.ro

Autor: ProMotor 12 mai 2020 Știri auto

Cel mai scump BMW Seria 6 Gran Turismo vândut pe autovit.ro este second hand și costă peste 66.000 de euro. Merită banii?

GALERIE FOTO

Acesta este cel mai scump BMW Seria 6 Gran Turismo scos la vânzare pe autovit.ro. Costă 66.521 de euro, iar prețul este negociabil.

Mașina în versiune 640d are motor de 3.0 litri cu 320 de cai putere, cuplat la o transmisie automată Steptronic Sport cu opt trepte și la un sistem de tracțiune integrală xDrive. 21.000 de kilometri a parcurs acest model. Cu an de fabricație 2018, acest Seria 6 este în garanție până în aprilie 2022.

Ce dotări are o mașină rulată de peste 66.000 de euro?

Gran Coupe-ul cu patru uși vine la pachet cu o listă lungă de dotări asigurată de echiparea Luxury Line. Are scaune îmbrăcate în piele Nappa Mokka, încălzite, atât în față, cât și în spate, cele din față sunt si ventilate și vin cu funcție de masaj.

Geamurile electrice în față și în spate și sistemul auxiliar de încălzire, control prin gesturi și mai multe pachete cu elemente decorative sau cu sisteme de asistență se regăsesc la bord.

Viitorul posesor primește și instrumentar de bord digital, navigație Professional, aer condiționat pe patru zone, cameră pentru marșarier, un head-up display și, o dotare interesantă, suspensie reglabilă.

Ce atuuri are?

Mașina cu echipare de  top Luxury Line are doar doi ani, doar 21.000 de kilometri, iar nouă a costat 103.113 euro cu TVA inclus.

Este vândută acum de un dealer din Iași și se poate achiziționa și în rate sau în leasing. Avansul este de 12.000 de euro, iar rata este cotată la 850 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide