Cea mai scumpă Dacia Duster se vinde în Germania. A primit o culoare nouă a caroseriei: ”matt avocado”

Autor: Ionuț Vîlciu 11 iul. 2022 Știri auto

O companie de tuning din Germania a modificat SUV-ul românesc, Dacia Duster. Modelul vine cu jante pe 19 inch și o suită de modificări.

Nu este un secret că SUV-ul autohton este un real succes printre clienții din statele vestice ale Europei. Cu prețuri competitive și diverse pachete de dotări puse în ofertă, Dacia Duster și-a creat un renume în occident. Se pare că cine își dorea și mai mult de la Dacia Duster, acum are de unde să și găsească, mulțumită unei companii de tuning din Germania.

Compania în cauza se numește Carpoint. Aceasta este și cel mai mare importator Dacia din Germania, iar de câțiva ani încoace se ocupă cu modificarea de automobile. Acum are la vânzare cel mai scump model de Dacia Duster. Prețul acestuia se ridică la suma de 33.990 de euro. Mașina a primit mai multe modificări care să o facă mai atractivă.

Dacia Duster Carpoint Edition

În primul rând, mașina a primit o culoare nouă a caroseriei, intitulată Matt Avocado. Colantul are un efect perlat, cu accente de verde aprins.

Jantele au crescut în dimensiuni, iar acum măsoară 19 inch și au un model cu cinci spițe duble.

Printre modificările estetice se numără și un chit de bandouri de culoare neagră, o grilă vopsită cu negru, bare din metal, atât în față cât și în spate. Au fost adăugate și praguri laterale dar și o nouă evacuare cu două ieșiri finale. Tot ceea ce înseamnă element cromat a fost vopsit cu negru, inclusiv emblemele Dacia.

La interior, mașinii i-au fost adăugate protecții pe praguri și un set nou de covorașe textile.

Din punct de vedere echipament de fabrică, această Dacia Duster vine dotată cu senzori de parcare, navigație, pilot automat, cameră de marșarier, climă, scaune încălzite, oglinzi încălzite și patru geamuri electrice.

Motorizarea pusă pe exemplarul în cauză este un 1.3 TCe de 150 de cai putere. Motorul pe benzină este legat la o cutie manuală cu șase rapoarte.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carpoint


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide