Cum arată și cât costă cel mai scump SUV Lada? Tot este mai ieftin decât Dacia Duster!

Autor: David Andrei 04 iul. 2020 Știri auto

Lada XRAY Cross este cel mai scump model al rușilor. Chiar și așa, SUV-ul de clasă mică al rușilor este mai ieftin decât Dacia Duster. Ce are special?

GALERIE FOTO

În versiune de top, Instinct, Lada XRAY Cross are un preț de pornire de 980.000 de ruble, adică aproximativ 12.200 de euro. Pentru Dacia Duster cu echipare de bază, discuțiile încep de la 13.600 de euro.

Crossover urban cu dimensiuni compacte, XRAY Cross măsoară 4.171 milimetri în lungime, 1.810 milimetri în lățime și 1.645 de milimetri în înălțime. Sunt dimensiuni care îl apropie de vechea generație Renault Captur, în timp ce garda la sol este similară cu cea a lui Duster (215 milimetri). Mașina împarte platforma cu Lada Vesta.

Ce dotări are SUV-ul Lada mai ieftin decât Dacia Duster?

SUV-ul mai ieftin decât Dacia Duster, Lada XRAY Cross Instinct, are la bază modelul cu echiparea de top anterioară, Luxe Prestige. Astfel, primește scaune îmbrăcate în piele, un ecran tactil de 8 inci, care redă sistemul multimedia Yandex, dar și cameră pentru marșarier. Clienții regăsesc la bord conexiune Bluetooth, Wi-Fi HotSpot și internet gratuit pentru o perioadă de șase luni din momentul achiziționării automobilului.

Mașina este echipată cu oglinzi electrice și încălzite, patru geamuri electrice și scaune încălzite. Are aer condiționat automat, cotieră cu spațiu de depozitare, dar și un sertar sub scaunul pasagerului din față, așa cum are Dacia Duster. Rușii îi trec în cont performanțe în off-road inegalabile în acest segment.

Clienții pot alege fie motorul aspirat de 1,8 litri, care dezvoltă 122 de cai putere și 170 Nm, cuplat la o transmisie manuală cu 5 trepte, fie unitatea de 1,6 litri cu 113 cai putere și transmisie automată. Gama Duster pune la dispoziția celor interesați o gamă amplă de motorizări, inclusiv noua versiune TCe 100 GPL.

Odată cu lansarea noii versiuni Lada XRAY Cross Instinct, clienții pot comanda mașina pe internet. Este singurul model din gama Lada, care poate fi comandat altfel. Clienții de Dacia sunt mai norocoși. Își pot alege orice model din gama producătorului român.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide