Cel mai tare grătar din lume nu va prăji niciodată mici

Autor: ProMotor 16 apr. 2020 Știri auto

Cel mai tare grătar din lume este rezervat fanilor mărcii Jeep și putem spune că nu va fi folosit, probabil, niciodată la prăjirea micilor. Aste deoarece el poate fi cumpărat doar de americani.

Intră în Galeria FOTO

Chiar dacă anul acesta activitatea din jurul grătarelor a fost destul de slabă, nu putem să nu visăm la acest grătar cu formă și funcționalitate inedite. Este produs în Statele Unite de compania Metal Art of Wisconsin, are forma unui Jeep Wrangler și, la fel ca modelul care-l inspiră, poate fi comandat în versiuni cu două sau cu patru uși.

În oricare dintre configurații, capota și acoperișul pot fi îndepărtate pentru a avea acces la cărbunii care ar trebui să ardă dedesubt. Indiferent de configurație, grătarul în formă de Jeep Wrangler măsoară circa un metru lungime, 60 cm lățime și ajunge la o înălțime de circa 50 cm. Asamblarea se face simplu, nefiind nevoie de scule.

Sigur, atenția pentru detalii reprezintă tot farmecul acestei adevărate opere de artă. Grila tradițională Jeep a fost reprodusă cu fidelitate, iar decupajele imită perfect mânerele ușilor, balamalele sau blocurile optice. Roțile sunt, de asemenea, corect executate, inclusiv cu designul profilului de rulare, iar roata de rezervă este poziționată în poziția corectă, pe ușa din spate. În cazul versiunii cu patru uși, geamul din spate are dimensiuni mai mici.

Cel mai tare grătar din lume beneficiază în acest moment de o reducere, prețul fiind de 350 de dolari pentru versiunea cu două uși, respectiv de 375 de dolari pentru cea cu patru uși. Prețul întreg este de 425 de dolari sau 525 de dolari, ceea ce i-a făcut pe mulți să comande ineditul grătar. Americanii spun că cererea este atât de mare, încât timpul de așteptare pentru livrarea unui astfel de grătar Jeep Wrangler poate ajunge chiar și la o lună. Cam tot atât cât aștepți și după o mașină, de regulă.

sursa: Motor1.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide