Cele mai frumoase camioane din lume poartă sigla Audi | GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 07 iul. 2016 Știri auto

 


Audi este recunoscută pentru automobilele sale performante şi luxoase, însă compania germană nu este străină de concepte ”sălbatice” precum aceast camion ultramodern. Deşi nu este sigur că să va materializa vreodată, acest lucru nu i-a oprit pe doi designeri independenţi să creeze un proiect impresionant al unui camion electric autonom pentru marca cu patru inele.

Artem Smirnov şi Vladimir Panchenko au făcut echipă pentru a proiecta aşa-numitul ”camion pentru Audi”, desenat în două versiuni diferite, scrie Motor1.com.

”Planul A” ne arata un camion electric proiectat pentru autostrăzi care are funcţii de conducere autonome, un design cu suprafeţe netede şi un parbriz foarte mare. Deşi forma sa pare neoptimizată din punct de vedere aerodinamic, acesta are mai multe elemente care scăderea coeficientului de rezistenţă a aerului – cum ar fi spoilerul retractabil de pe trailer.

A doua versiune demunită ”Plan B” este descris ca un camion prevazut cu roţi ce încorporează motoare electrice. Bateriile sunt ataşate de şasiu cu scopul de a obţine un centru de greutate cât mai mic posibil.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide