Care sunt cele mai furate mașini din Rusia? Modelele scumpe sunt evitate de hoți

Autor: ProMotor 18 ian. 2022 Știri auto

Din păcate, activitatea infracțională continuă să crească peste tot în lume, iar acest lucru creează mari probleme pentru cetățenii cinstiți.

În ultimii ani, costul autoturismelor a crescut dramatic, atingând un nivel record. De asemenea, și numărul furturilor auto a crescut.

Într-una din cele mai mai țări din lume, Rusia, aflăm că nu mașinile foarte scumpe sunt ținta hoților. Aceștia le fură în scopul vânzării ulterioare pentru piese de schimb sau revânzării către terți, folosind documente falsificate.

Site-ul Gamingdeputy.com a publicat informații despre modelele de autoturisme care sunt deosebit de populare în rândul hoților de mașini din Rusia.

Hoții ruși evită mașinile de producție germană sau americană

Cele mai populare mașini în rândul infractorilor sunt în continuare Hyundai Santa Fe și Kia Sorento. Aceste vehicule sunt în fruntea listei celor mai furate modele, astfel încât toți proprietarii de astfel de vehicule ar trebui să fie deosebit de atenți și precauți.

Locurile trei, patru și cinci în ceea ce privește numărul de furturi din Rusia sunt ocupate de modele precum Kia Rio, Mitsubishi Outlander și, respectiv, Hyundai Solaris.

Apoi, de pe locul șase până pe locul zece, lista celor mai furate modele și mărci de mașini arată astfel: Hyundai Creta, Nissan Qashqai, Kia Rio X-Line, Toyota Camry și Toyota RAV4.

Toate aceste vehicule se află într-o zonă de risc crescut, astfel că asigurarea CASCO pentru furt, pentru aceste modele, este semnificativ mai mare decât pentru alte mărci, cum ar fi cele de producție germană sau americană.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide