Cele mai ieftine modele Mercedes, BMW și Audi de vânzare pe Autovit

Autor: ProMotor 06 feb. 2020 Știri auto

Mulți șoferi sunt în căutarea unei mașini premium rulate și vânează cel mai ieftin model luni bune. Dar care sunt cele mai ieftine modele Mercedes, BMW și Audi de vânzare, la această oră, pe Autovit?

Galerie foto

Poți să-ți cumperi o limuzină Mercedes-Benz cu mai puțin de 1000 de euro. Una dintre cele mai accesibile mașini premium de vânzare pe autovit este un Mercedes-Benz Clasa E din 2001, care costă 850 de euro. Mașina a parcurs 280.000 de kilometri. Iar descrierea este clișeul perfect: “Auto arată exact ca în poze. Pornește la sfert de cheie, nu scoate fum, nu bate, nu troncăne. Se deplasează pe orice distanță fără probleme”, spune vânzătorul.

Acest Mercedes-Benz Clasa E are motor de 2,2 litri, cuplat la o transmisie automată, are trapă electrică și încălzire în scaune. Tentant?

O limuzină Audi poate fi achiziționată cu o sumă și mai mică. Doar 650 de euro este prețul unui Audi A4 de culoare roșie, fabricat în 1997, care are 235.000 de kilometri la bord. Proprietarul se laudă cu un interior negru-roșu și cu o stare de funcționare bună, dar are parbrizul fisurat.

Mașina germană cu numere roșii, care este de vânzare la Sibiu, este pusă în mișcare de un motor 1.8 pe benzină, cuplat la o cutie manuală.

Cine vrea un BMW are o opțiune sub 1000 de euro pe site-ul de vânzări auto. La Alba-Iulia se vinde un BMW Seria 3, fabricat în 1995, cu 243.000 de kilometri la bord și un singur proprietar în România, unde a fost adus în 2008 și rulat, de atunci, doar 80.000 de kilometri.

Seria 3 din vestul țării este în stare bună de funcționare. “Se circulă și în prezent cu ea”, spune proprietarul, care i-a făcut o revizie cu doar o lună în urmă. O bilă neagră însă, ar fi absența aerului condiționat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide