FOTO&VIDEO. Cele mai „înfricoșătoare” mașini de Halloween. Cum arată Dacia Sandevil și Wolfero

Autor: Daniel Samoilă 03 nov. 2021 Știri auto

FOTO & VIDEO. Care au fost cele mai „înfricoșătoare” mașini pregătite de Halloween? Brandurile cunoscute de români precum Dacia, Audi sau Skoda și-au „costumat” câteva dintre modelele mașinilor pe care le au în stoc.

De asemenea, cehii de la Skoda și nemții de la Mercedes și Volkswagen s-au pregătit pentru sărbătoarea care a avut loc pe 31 octombrie. În continuare vă prezentăm un top 6 al mașinilor „costumate” de Halloween:

Intră în Galeria FOTO

1. Dacia „Sandevil” și „Wolfero”

Dacia, marca românească, s-a gândit să deghizeze modelul Dacia Sandero Stepway. Mașina a primit denumirile de „Sandevil” și „Wolfero”.

Unul dintre internauți a sesizat mișcarea de marketing a Dacia și i-a felicitat pentru inițiativă: „De cand ati schimbat logo-ul parca si reclamele sunt mai profi. Felicitari echipei de marketing si design”, a scris acesta.

Dacia Sandero a fost cel mai vândut model în Europa în luna august, cu aproape 15.000 de unități, la fel ca în luna iulie.

VIDEO

2. Audi și-a „costumat” un model electric

Și Audi a vrut să sărbătorească Halloween-ul și a „costumat” un model electric. Este vorba de un Audi e-tron GT.

Audi e-tron GT este primul model pur electric al brandului. Acesta a fost lansat în luna februarie. Modelul e-tron GT este cel mai puternic al mărcii, dezvoltând 522 de cai putere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Audi USA (@audi)

3. BMW și-a promovat tot o mașină electrică

La fel ca Audi, și motoristul bavarez BMW a mers pe aceeași „rețetă”: a promovat un model electric lansat anul acesta. Este vorba de modelul BMW i4, care la lansare a fost disponibil în două variante de model.

BMW i4 M50 este echipat cu motoare electrice atât pe puntea faţă, cât şi pe cea spate, cu o putere maximă combinată de 400 kW/544 CP. La BMW i4 eDrive40, un motor electric de 250 kW/340 CP este combinat cu tracţiunea spate clasică pentru a permite condus fără emisii locale, cu o doză impresionantă de performanțe sportive.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BMW (@bmw)

4. Mercedes-Benz și-a promovat „furiosul”

Mercedes a decis să își promoveze pe Instagram modelul Mercedes-AMG GT, un „furios” care ajunge la 100 km/h în doar 3,8 secunde și are 510 cai putere.

„Atât de intens și de frumos, este aproape înfricoșător! Mercedes-AMG GT creează genul potrivit de atmosferă de Halloween la uzina noastră din Sindelfingen”, au scris cei de la Mercedes.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mercedes-Benz (@mercedesbenz)

5. Skoda a prezentat modelul Fabia

Skoda a adus de Halloween a patra generație a modelului Fabia. Micuță, dar selectă, Fabia are motorul de 1.0 litru cu trei cilindri, care dezvoltă 65 de cai putere. „Iată ceva care se va potrivi stilului tău. Este noua Skoda Fabia”, au scris cei de la Skoda pe Instagram.

„Când se lasă noaptea și întunericul se instalează, creaturile nopții ies la plimbare”, mai scriu cei de la Skoda pe pagina de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ŠKODA AUTO Official (@skodagram)

6. „Vampirul” Volkswagen

Nu puteam lipsi din acest top nici motoristul Volkswagen. Compania germană a promovat „vampirul” Volkswagen ID4, primul SUV electric al brandului.

ID.4, produs la fabrica Zwickau, este neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon, pe parcursul întregului lanț de valoare. Motorul de tracțiune electrică de pe puntea spate generează 150 kW (204 CP). ID.4 sprintează de pe loc la 100 km/h în 8,5 secunde, viteza sa maximă fiind limitată la 160 km/h. Autonomia maximă pe care o oferă bateria, cu o singură încărcare, este de 520 de km.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Volkswagen (@volkswagen)

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia, Audi, Skoda, BMW, Mercedes-Benz



Comentarii
Inchide