Cele mai scumpe mașini din România sunt de vânzare pe autovit.ro de luni de zile. Nimeni nu le vrea

Autor: David Andrei 06 sept. 2020 Știri auto

Cele mai scumpe mașini din România sunt de vânzare pe autovit.ro de luni de zile. Nimeni nu le vrea sau cei care le vor nu și le permit. Totuși vânzătorii nu au scăzut nici măcar un euro din preț!

GALERIE FOTO

Un Koenigsegg Regera din 2018 și un Bugatti Chiron din același an își fac veacul pe autovit.ro de două, respectiv trei luni. Modelul francez poate fi achiziționat cu 3.451.000 de euro. Este exact prețul din anunțul postat pe site-ul de profil la începutul lunii iunie. Acest Chiron, cu ai săi 500 de kilometri parcurși în doi ani, se încadrează la mașini “second hand”.

Bugatti Chiron cea mai scumpă mașină România autovit (1)

GALERIE FOTO

Un dealer auto specializat în comercializarea mașinilor de lux încearcă să vândă hypercar-ul cu motor W16 quad-turbo de 8.0 litri, care dezvoltă 1.500 de cai putere și 1.600 Nm, expediați către toate cele patru roti prin intermediul unei transmisii automate cu șapte trepte și dublu ambreiaj și al unui sistem de tracțiune integrală.

Bugatti Chiron are nevoie de 2,4 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h. Viteza sa maximă este limitată electronic la 420 km/h.

Cele mai scumpe mașini din România au prețuri neschimbate de luni de zile

O lună mai târziu de la apariția sa pe site-ul autovit.ro, acest Bugatti Chiron a fost detronat. Titlul de cea mai scumpă mașină din România a fost adjudecat de un Koenigsegg Regera. 4.300.000 de euro cere pe hypercar dealer-ul specializat în vânzarea de mașini exotice, același ca și în cazul lui Chiron.

Koenigsegg Regera (3)

GALERIE FOTO

Regera este pus în mișcare de un motor V8 twin-turbo de 5.0 litri și de trei motoare electrice, care dezvoltă în total 1.500 de cai putere și un cuplu de 2.000 Nm. Cifrele sunt cu atât mai impresionante cu cât modelul scandinav cântărește mai puțin decât multe din segmentul său: 1.590 de kilograme.

Bateria litiu-ion cu o capacitate de 4,5 kWh îl ajută să parcurgă până la 35 de kilometri cu emisii zero.

Koenigsegg Regera accelerează de la 0 la 100 km/h în 2,8 secunde, de la 0 la 200 km/h în 6,6 secunde și de la 0 la 300 km/h în 10,9 secunde.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide