Cum arată și cât costă cea mai scumpă mașină de vânzare în România? Se vinde pe autovit.ro

Autor: Elena Luchian 09 iun. 2020 Știri auto

Cea mai scumpă mașină disponibilă la vânzare în România este un Bugatti Chiron. Mașina a fost scoasă la vânzare pe autovit.ro.

GALERIE FOTO

3.451.000 de euro cu TVA inclus sau 2.900.000 de euro fără TVA. Da, ați citit bine! Atât costă cea mai scumpă mașină scoasă la vânzare în România. Și nici măcar nu este nou-nouță. Acest Bugatti Chiron a rulat 500 de kilometri. Este însă, o distanță foarte mică parcursă de supercarul produs în 2018.

Chiron este disponibil în oferta unui dealer auto specializat în comercializarea mașinilor de lux. În portofoliul lor apar doar mașini premium, multe dintre ele având prețuri de peste 100.000 de euro. Câteva modele Rolls-Royce, Lamborghini Urus, Bentley Bentayga și chiar noul Porsche Taycan sunt pe lista companiei.

Ce primește viitorul posesor al celei mai scumpe mașini de vânzare în România pe autovit.ro?

Modelul cu motor W16 quad-turbo de 8.0 litri, amplasat central, beneficiază de aportul a 1.500 de cai putere și al unui cuplu de 1.600 Nm. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj și la un sistem de tracțiune integrală.

Îmbrăcat în Full Carbon Blue Royal, mașina, importată din Germania, poate fi livrată în doar 15 zile. Transportul va fi realizat cu ajutorul unei platform închise, pentru a proteja mașina de praf și intemperii.

Cea mai scumpă mașină scoasă la vânzare în România pe autovit.ro are cabina îmbrăcată în piele roșie.

Despre Bugatti Chiron

Supercar-ul francez cu două locuri a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva în 2016, ca înlocuitor al lui Veyron. Numele său este inspirat pilotul monegasc Louis Chiron. Cu o carieră de 35 de ani pe circuit, până la sosirea lui Charles Leclerc în Formula 1, Chiron era singurul pilot monegasc care punctase în Marele Circ.

De 2,4 secunde are nevoie Bugatti Chiron pentru a accelera de la 0 la 100 km/h și atinge o viteză maximă limitată electronic la 420 km/h. Producătorii de anvelope susțin însă că niciun pneu nu poate face față unei asemenea presiuni la o viteză atât de mare.

Prețul de pornire al modelului este de 2,4 milioane de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide