Centura Bucureștiului, capcană pentru șoferi. Mai multe mașini au fost luate cu platforma

Autor: David Andrei 14 dec. 2020 Știri auto

Centura Bucureștiului s-a transformat într-o capcană pentru șoferi după primele ninsori din această iarnă. Au apărut cratere în asfalt. Mai multe mașini au fost luate cu platforma.

GALERIE FOTO

Anvelope tăiate, pur și simplu. Jante deformate sau chiar sparte, cu șanse mici de a mai putea fi reparate. Sunt pagubele produse de cratele uriașe care au apărut din senin pe centura Bucureștiului, după ce în sudul țării au căzut primele zăpezi din această iarnă.

Gropile uriașe au apărut la tot pasul, fiind aproape imposibil de evitat. Este dificil de apreciat și cât sunt de adânci, pentru că cele mai multe sunt pline de apă după ce în zonă a plouat aproape trei zile fără oprire.

Șoferii au văzut cu ochii lor că o simplă groapă le poate scoate sute, chiar mii de lei din buzunar, chiar înainte de sărbători. Mulți dintre ei au fost nevoiți să cheme o platformă care să le ducă mașina la service.

Zeci de șoferi păgubiți de gropile de pe Centura Bucureștiului

Primele imagini, publicate de un șofer păgubit, au apărut pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov. Postarea lui a fost urmată de zeci de comentarii ale unor conducători auto care au trăit aceeași experiență în aceeași zonă sau în altele de pe Centura Bucureștiului.

Aceștia iau în calcul un proces colectiv care să le aducă despăgubiri din partea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Un șofer a fotografiat mai mulți lucrători în jurul unei gropi. Dar nu este clar dacă aceștia lucrează la umplerea ei cu asfalt sau doar îndepărtează apa de pe carosabilul cu ajutorul măturilor. (vezi GALERIA FOTO).

Un user i-a avertizat pe cei care au drum zilele acestea către Constanța. Autostrada Soarelui s-a transformat în Autostrada Gropilor. “Ieri am văzut vreo trei mașini oprite să-și schimbe cauciucurile”, povestește acesta.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov



Comentarii
Inchide