O șoferiță a fost filmată pe autostradă în timp ce rula pe jantă

Autor: David Andrei 09 nov. 2020 Știri auto

Toată lumea știe că, dacă mergi în continuare cu mașina după ce ai făcut pană, vei distruge janta. Un șofer de Honda Civic nu a crezut până nu a văzut. A fost filmat pe autostradă în timp rula pe jantă.

GALERIE FOTO

Dacă faci pană pe autostradă, tragi pe dreapta, pe banda de urgență, semnalizezi corespunzător prezența autoturismului și rezolvi problema. Dar acest șofer de Honda Civic a avut alt plan. A continuat deplasarea pe șoseaua de mare viteză din New Jersey.

Un alt participant la trafic, aflat la volanul unui camion, a filmat mașina care rula fără anvelopă. Filmarea arată că la volan se află o doamnă. Este, se pare, o doamnă hotărâtă, pentru că viteza ei este de aproape 100 km/h.

Mașina a pierdut anvelopa de pe stânga spate cu câțiva kilometri buni în urmă. Nu numai că janta apare deformată. Dar bara pare parțial smulsă, iar aripa a fost, de asemenea avariată.

Femeia a considerat că este mai sigur să-și continue deplasarea decât să oprească și să rezolve pana sau să apeleze la ajutorul unei companii specializate.

Anvelope uzate – pericol public pe șosele

Dacă autoritățile vor afla despre acest incident, șoferița riscă să fie sancționată pentru că i-a pus în pericol pe ceilalți participanți la trafic. Așa a pățit și șoferul unui camion care rula pe o șosea din Rusia. O anvelopă a explodat în mers și a avariat grav un Mercedes-Benz GLE Coupe care se deplasa în paralel. Polițiștii au ajuns la concluzia că autotrenul folosea anvelope excesiv de uzate.

SUV-ul coupe a fost declarat daună totală de compania de asigurări. Acesta a fost serios avariat, deși nu a existat contact între autoturism și camion. Suflul exploziei a dus la declanșarea airbag-urilor de pe partea dreaptă și la distrugerea mecanismului trapei panoramice. Geamurile de pe dreapta au fost sparte, iar oglinda a fost smulsă.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide