Ai uitat cheile în mașină și ușile sunt blocate? No problem! Iată cum le deschizi în câteva secunde – VIDEO

Autor: Marius Vișan 21 ian. 2021 Știri auto

Cu toții ne-am întrebat ce am face dacă am bloca accidental mașina, iar cheile le-am uita în interior. Unii chiar au pățit asta și au trebuit apoi să ia o decizie destul de delicată, s-au confruntat cu o dilemă, cum se spune: ce geam să spargă pentru a recupera cheile din interior?

Se pare că această metodă este destul de învechită, pentru că un clip postat pe YouTube ne arată cum se face în 2021.

Există ”specialiști” care reușesc să deschidă mașină fără să spargă nimic. Introduc în spațiul dintre ușa șoferului și caroserie un fel de pompă care creează un mic spațiu. Prin acel spațiu introduc o sârmă groasă cu care deblochează mașina.

”Ești un salvator de vieți, frate!”

Întâmplarea din clip a avut loc pe 30 septembrie 2020 în Brampton, Ontario, Canada. „Mi-am încuiat cheile mașinii în interior și a trebuit să chem o firmă specializată pentru a o debloca, pe ploaie. Șoferul a deschis-o într-un mod pe care nu l-am mai văzut până acum, fără a deteriora mașinii”, descrie cel care s-a confruntat cu această problemă. ”Ești un salvator de vieți, frate!” se mai poate auzi pe înregistrarea video.

”Aceasta este procedura standard pentru deblocarea a 99% din vehicule. Problema aici este că ar fi trebuit să deblocheze ușa laterală a pasagerului. În cazul în care se deteriorează ceva, este mai convenabil să se întâmple la ușa laterală a pasagerului decât la ușa din dreptul șoferului”, comentează cineva pe YouTube.

Deși aceasta este o metodă care îi poate ajuta pe unii șoferi, i-ar putea ”ajuta” și pe hoți. Cu un astfel de dispozitiv pot deschide mașina într-un timp foarte scurt, și sustrage apoi diverse lucruri din mașină sau chiar mașina cu totul.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ViralHog / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide