S-au dus hoții de altădată. Un amator a spart o mașină aruncând un bolovan în parbriz

Autor: David Andrei 06 ian. 2021 Știri auto

S-au dus hoții de altădată, care lucrau atent și precis pentru a sparge o mașină. Cei de acum aruncă un bolovan în parbriz pentru a fura ceva din cabină. S-a întâmplat în localitatea Bălți din Republica Moldova.

GALERIE FOTO

Nu mai sunt nici hoții ce-au fost odată. Au apus vremurile în care se chinuiau să lucreze discret. În localitatea Bălți din Republica Moldova, un hoț a spart parbrizul unui Ford Fusion cu un bolovan, notează Autoblog.md. Piatra aruncată de el a ajuns pe locul pasagerului din dreapta.

Hoțul ar fi încercat inițial geamurile laterale, dar acestea s-au dovedit a fi imposibil de spart.

Într-una dintre primele zile ale anului, proprietarul mașinii a avut un șoc când a văzut. Autoturismul său a fost spart, la propriu.

Hoțul observase un portofel uitat la vedere în mașină. Așa că a vrut să-l ia cu orice preț. Proprietarul mașinii a anunțat autoritățile în privința incidentului. Acum este preocupat să-și înlocuiască parbrizul spart.

VIDEO:

Cum să eviți ca mașina ta să fie spartă de hoți?

Există câteva metode prin care poți evita sau poți reduce riscul ca mașina ta să fie ținta hoților. Conducătorii auto trebuie să evite să parcheze în zone întunecate în care răufăcătorii ar putea lucra fără să fie observați. Aceștia trebuie să se asigure că au închis portierele. Este de preferat ca portierele să fie blocate și când șoferii se află în trafic.

De asemenea, șoferii trebuie să evite să lase lucruri la vedere în cabină și niciodată să nu lase acolo obiecte de valoare sau acte. Hoții pot fi atrași de orice obiect. Le atrag atenția în mod deosebit, telefoanele, laptop-urile sau portofelele.

Dacă totuși trebuie să lăsați diverse obiecte în mașină, este de preferat să le ascundeți în torpedou sau în portbagaj.

Prezența unei alarme i-ar putea descuraja pe cei aflați în căutarea unei mașini vulnerabile.

Citește și:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide